• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İginç ve hoşuma giden modeller:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bu arada kızlar evim bitti:)))
mutfak dolabını ve banyo dolabımı marangozla birlikte çizdik:))) mutfak dolabımda sonra anda renk kartelasında fikir değiştirdim:))) mor ve krem oldu dolaplarım, banyo dolabım ise bambu kaplama oldu:))) ama çok kullanışlı oldu açıkçası... görenler banyoma bayılıyor... mutfakta harika oldu bence tezgah yeni çıkan bi maddeden yapıldı renk renk küçük taşlar var içinde cıwıl cıwıl:))
oturma odamda bambu ve maun kaplama bi tv ünitem oldu yani biras klasik renkli öle canlı cafcaflı olmadı:((( ama ben gene de beğeniyorum... salon ve yatak odaası mobilyalarım çok değişik... kavisli salon konsolum falan onlarada bayılıorum:))) evim çok içime sindi açıkçası... Allah herkesin gönlüne göre versin inş...
bi tek tüylü salıncağım yok hahahahha:))))

Evinin resimlerini dört gözle bekliyorum canım...Evim evim güzel evim demenin zamanı gelmedi mi sence de...

o akvaryumlu lavaboyu uzun zamandır kendi banyomda hayal ediyordum.. inş. bi gün evm olursa kesinlikle ondan istiyorm

mutfak ve kitaplıklara bir de asma koltuğa bayıldım yerimseniben ama akvaryum lavabo temizlik açısından zor olur. hayvanlara oksijen zımbırtısı bağlamak lazım, yorun mosun tutar içi temizliği var...

Back
X