• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İginç ve hoşuma giden modeller:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
3.712
297
173
internette aylar süren araştırmalarım sonucunda, evimde olmasını istediğim mobilyaları sizlerle paylaşmak istiyorum. hepsini istiyorum hepsini...
yaa ben yanlış meslek seçmişim sanırım, ben evleri dekore etmek istiyorum. hem de yani ilginç ve kullanışlı şeyler tasarlamak, çizmek vs. bu saatten sonra olmam mümkün değil mi acaba gamyoncuiremsu kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

gerçektn çk hoş paylaşım için teşekkürler...
umarım evin istediğin gibi olur...

canım yaaa çok pahalıya mal olmazmı bunlar ama en sondaki tüylü salıncağa bayıldı doğrusu

canım yaaa çok pahalıya mal olmazmı bunlar ama en sondaki tüylü salıncağa bayıldı doğrusu

haklısın cnm çok pahalı olacak gibi ama bakalım. istediğim huzurlu ve güzel bir eve sahip olmak. inşallah bunları alabilir ve istediğim eve sahip olabilirim. bakalım zaman ne gösterecek. inşallah aldıktan sorada evimde nası durduğuna dair fotoğrafları çeker sizinle paylaşırımhihoyyythihoyyyt:dance:

çok hoş şeyler.bende senin gibi böyle araştirip arşiv yapmiştim ama benimkileri yapmak nasip olmadi.gerçi pekte üzülmüyorum, olmadiysa olmadi napalim kismet değilmiş...ben böyle de mutluyum.

renkli mekanlardan hep hoşlanmışımdır.ayrıca sıradan olandan çok farklı olandan. yani biliyorumki mobilya almaya gittiğimde mutlaka tam istediğim gibi bir model bulamayacağım. onun için çok fazla gezmek isteyeceğim, gezdikçede bütün modellerin birbirine benzediğini düşünecek hepsinden vazgeçeceğim. bu kararsızlıkla ne yapacağım bilmioyorum. onun için beğendiğim modellerin, beğendiğim özelliklerini alarak, farklı modeller oluşturmak ve onları yaptırmak istiyorum. buraya fotoğraflarını koyduklarım gerçekten her yerde olmayan ve bana farklı gelen ürünler. bakalım nasıl bir ev çıkacak sonunda:)
ya istediğimi bulamadığım için bıkkınlıkla ne olursa olur diyerek ilk gördüğümü alacağım ya da yılmadan aradığımı bulacağım/yaptıracağım ve değişik bir ev çıkacak:)
bekleyip göreceğiz...
inşallah kısmet olur ve sizlerle paylaşırım

çok hoş şeyler.bende senin gibi böyle araştirip arşiv yapmiştim ama benimkileri yapmak nasip olmadi.gerçi pekte üzülmüyorum, olmadiysa olmadi napalim kismet değilmiş...ben böyle de mutluyum.

hayırlısı olsun canım eğer evin sana huzur ve mutluluk veriyorsa gerisi önemli değil. umarım her zmn mutlu olursunkaydirigubbakcemile5

çok hoş modeller özelliklede mutfaga ve yatak odasına bayıldım,teşekkürler canım eline sağlık.

canım epey uğraşmışsın ama değmiş hepsi de çok güzel özellikle akvarymlu lavabo ve mutfak harika

evet hepsi süper bende bayıldım..........zaten ev ve ev dekorasyonlara bakmak çok hoşuma gidiyor benimde.....

lavaboya bayıldım aslında süpper bana kalırsa harika seçimler..seni üzmek istemem ama bir eğitimci olarak iki maaşla orjinallerini alabilecek kadar duruma sahip olduğunu düşünmüyorum.. aynılarını yaptırmak istediğindede az gelişmiş marangoz atölyeleri dahi orjinale yakın fiyatlar istiyorlar işçilik var vs. diyorlar... ben kedimden biliyorum şahsen hayallerim elimde patladı aynen... umarım seninde öyle olmaz belki aileleriniz yardım ederde o zaman sahip olabilirsin inşallah.. ama unutmamak gereken birşey varki neye ne kadar sahip olursan ol hep daha fazlasını istiyoruz...en güzel eşyaların içinde mutsuz kadınlar olarak yaşamaktansa huzurumu tercih ederim... eşya herşey değildir... ama umarım evinde içindeki eşinle huzurunda çok güzel olur... bol şans

Back
X