- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
İlk sayfadaDimi, yani bi sonuca varamasam da en azından dava sürecinde tutuşmalarını izlerim
Benim çoooooook yakınım herkesi hırsız çıkarırdı.Oh beee.. Beklediğim destek geldi sonunda
Çok teşekkür ederim ☺
Bana iftira atan kişi de öyle.. Baktığında tesettürlü, namazında niyazında..Benim çoooooook yakınım herkesi hırsız çıkarırdı.
İnançlı birde namaz niyaz vs havalarda uçar.
Yapma etme derdik.
Bu insanlara biri had bildirmeli…
Yatacak yerleri yok….
Valla ben yakınımın bu huyunu bildiğim için evlerine çok sık gitmem, gittiğimde de oturduğum yerden kalkmam.
Eşime de anlattım.
Arada sırada gideriz. Oda mecburiyetten….
Şansımı deneyeceğim yine deİlk sayfadaMirta açıklamış aslında olayın üzerinden 8 yıl geçmiş zaman aşımına uğramış dosyanız.
Korkmakla hata yaptın.Bana iftira atan kişi de öyle.. Baktığında tesettürlü, namazında niyazında..
Bana attığı iftiradan sonra herşey çok büyüdü, ortalığı ayağa kaldırdım ve korkudan ‘ben sinirlenmen için öyle bişey söyledim sen öyle birşey yapmazsın’ demeye başladı bir de
Yeni evlendiğim için de ‘eşine söyleme, yeni evlisin boşar seni’ diyip gözümü korkutmaya çalışmıştı..
İftira atan kişiyle görüşmüyorum..Dava açarsınız reddedilirse bile bu süreçte tutuşur en azından, bir daha kimseye iftira atamaz. Bir dava masrafı olur, harç yatırmanız gerekir.
Size daha önce böyle bir iftira atan kişiyle neden hala görüşüyorsunuz?
Korkumdan yapmadım tabikiKorkmakla hata yaptın.
Bak şimdi de başka bir iftira atıyor.
Hepsi oksijen israfı..Her akraba da var böyle bir karaktersizler; bi iftira atan, bi dedikoducu, bi ortalık karıştırıcı mutlaka olur…
Yok yok kaç senelik olay ahah neler neler yazmıştım. Konudan hemen önce ayrilmistim sonrasında barismadik zatenOhaEski sevgili dememişsin yalnız, sanırım devam ?
E hakkınızda hayırlısıYok yok kaç senelik olay ahah neler neler yazmıştım. Konudan hemen önce ayrilmistim sonrasında barismadik zaten
Tam olarak bu yüzden yasal sürece başvurmayı düşünüyorum. Her ne kadar üzerinden zaman geçmiş olsa da, karşı tarafa tebligat gittiğinde anlayacaklardır kiminle uğraşmayacaklarınıSonuc ne olursa olsun dava açmalısınız bence. Sonuçta herkesin onuru gururu var. O kadar kolay olmamalı insanlara iftira atmak. En azindan siz elinizden geleni yapmış olacaksınız size yapılan haksızlık için. Gerisi mahkemeye kalmış.
Doğum günü kutlaması vardı. Kalabalıktık baya..Neye dayanarak böyle bursey dedi
Iftira cok agir birolay insan gazabindan korkmazmi