iftiraya uğradım çok kötüyüm;(

Çok ilginç konu sahibinin ilk açtığı konu adını aratmış burada ki arkadaşlar, buraya yazınca neden kullanıcı adını değiştirdi hemen? O profil bir kız çocuğuna ait, profili annesi kullanıyor olmalı. Annesininde profilin baktım, hiç öyle sorunlu mutsuz biri değil hatta dün video paylaşılmış falan. O değil diyelim o zaman neden bir panikle 2 kere kullanıcı adını değiştirdi.

Bu konuyu kendisinin açmadığını düşünüyorum açıkçası...
Adı ve soyadı kullanılan insan umarım bu konuyu bulur da kapanır olay bir an önce...
adı ve soyadı ile giriş yaptı ve herkes facebookuna girip baktı. orada da iftira ile ilgili bir çok yazı paylaşmış ben de birinin adresini kullandığını düşündüm ama oradaki yazılarla şikayeti çok aynıydı ve biz facebookunu düzenle dediğimzde de gizliliğini düzenledi şimdi aynı şekilde girip bakamıyorsunuz. bu yüzden mantıga ters ama gercek gibi

ilk önce nick a...b... olarak alındı sonra n.... ö.... olarak değişti. zaten n.... ö.... olunca facebook profili bulundu, zaten bilgiler ayan beyan meydandaydı bu sefer tekrar değişti sanırım, bildiğim kadarıyla en son da beReeNn oldu ben 3 kez değiştiğini görebildim ama 4 kez değişmiş sanırım.

Ya çok saf ya da gerçekten kafasında hikayeler kuran biri.
Şizofrenik yansımalar demek istiyorum.

Ooo hemde 4 kez o zaman bir panik hali var yani neden değişsin dimi. O A..... B..... profiline girdim ve annesini buldum onunda profiline girdim ve gayet mutlu gözüküyordu amaç ne çözemiyorum ya.

o zaman teknolojiyi pek bilmiyor yani tehlikelerini, nasıl kullanması gerektiğini vs..
Biraz da saf galiba ki adı soy adı ile gerçek kimliğiyle giriş yapmış.
İlginç. Altından neler çıkacak acaba. İnşallah anlattığı gibi değildir.

Ben başka bir profile baktım o zaman ya biri yolladı bana bir profil hepsi birbirine karıştı. Gerçekse neden savcılığa gitmiyor ki bu kadın birşey çıkmasa bile genede çabaladığını gösterir çok ilginç

Ooo hemde 4 kez o zaman bir panik hali var yani neden değişsin dimi. O A..... B..... profiline girdim ve annesini buldum onunda profiline girdim ve gayet mutlu gözüküyordu amaç ne çözemiyorum ya.
vallaha inşallah savcılığa gitmişlerdir de ondan bugün hiç girmemiştir ama benim hiç umudum yok açıkçası

Ada beren diye isimmi olur ya olurda o çocuk olur
hayır günde 100 lerce isim giriyor sisteme ada berenler en fazla 15yaşında falan :)

Ada beren diye isimmi olur ya olurda o çocuk olur
hayır günde 100 lerce isim giriyor sisteme ada berenler en fazla 15yaşında falan :)
konu sahibi kızımın adı demişti, bunun üzerine de insanlar niye kızınızın adıyla açtınız yarın öbür gün nette adını arattığında bu konu çıkarsa karşısına falan demişlerdi de ondan değiştirmiş sanırım.

Baktım ben şimdi öyle bir kız çocuğuda var facede adı soyadı değil o zaman buraya adı soyadı yazmışlarda buradaki kullanıcı adını değiştirmeyi akıl etmiş ama savcılığa gitmiyor. banada bir şey çıkmaz gitme dediler çıkmadıda ama ben genede gittim yani aylardır sonuç yok ama en azından ispatladım kendimi.

vallaha bana garip geliyor, öyle yenilip yutulacak bir şey de değil. yarın öbür gün listesine gönderse o mesajı adı soyadıyla ne yapacak. sonra Allah mutluluğumuzda gözü olanın gözünü çıkarsın... heee tabi.
inşallah konu sahibinin bu sessizliği savcılığa gitmesine delalettir.

Arkadaşlar ..başından beri konuyu okudum.konunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama eğer gerçekse ben konu sahibine çok üzüldüm. Eğer konu gerçekse ve bir hata yaparak adını soyadını yazmışsa çok fena deşifre oldu. Açıkçası bende merak edip baktım profiline. Eşini,çocuğunu gördüm. Masum,suçu olmayan insanlar sanki suçluymuş gibi incelendi tarafımızdan ve hiçbirşeyden haberleri yok. Kendimi onların yerine koydum ve çok üzüldüm. Ne hallere düştüklerinin farkında bile değiller. Belki böyle bir olay yok. Bu aileye iftira atmak için böyle konu açıp deşifre ettiler. Bu konu gerçekse bile savcılığa gitmedikleri için suçlu değiller. Belki çevreleri tarafından duyulsun istemediler. Konu büyümesin diye düşünmüş bile olabilirler. Küçük bir yerde yaşıyorlar sonuçta. Asıl suçlanması gereken kişi bu iftirayı atan,şantaj yapan ve huzur kaçıran kişi yada kişilerdir. Konu sahibine destek olmak varken herkes üstüne gelirse bunun kimseye faydası olmaz..sevgiler hepinize

Arkadaşlar bu sabah savcılıga gittik eşimle hem eşim hem ben ifade verdik ve ikimzde davacı olduk delileri sunduk zaten gidiceğimi söyledigim halde hala nasıl gıtmezsınız dıyenler var ya eşimin kendi işi olsa amenna hemen kalk git ha diyince izin alamıo ki şehir dısına gıdıp gelıyor kendısı ancak bu sabah gidebıldık aglamaktan bagırmaktan bitap düşmüş durumdayım belki ilk basında eşim bana destek olsaydı bukadar yıkılmazdım ama sıze sunu söylemelıyımkı vıdeoyu ılk defa bugun belki on kere ızledım bunu yapan kısı okadar yakın bir kişi ki benım sesime benım vucuduma bukdr benzeyen bır vıdeo bulup yollamış ben bıle bugun kendmden şüphe ettm oderece herkımse Allah belasını versin eşim düştüğü bir anlık gafletten uyandı pişmanlığından utancından ölüyor ama bendeki ateşi söndüremez Allah havale ettim herkesi ben bunlrn hcbrını haketmedım..

Teş

Teşekkürler evet biraz olsun destek için yazmıstım buraya derdımı ama sanki suclu benmişim gıbi herkes bana yüklendi yinede canları sagolsun nediyim

Tesettürlüsün sanırım avatarında görmüştüm fotoğrafını
Saçını herkes göremeyeceğine göre çok yakının olabilir sana bunu yapan

O mesajları atan kişinin hesabına girip baktın mı facebook kayıtlı olduğu mail adresi gözüküyor mu?

O mesajları atan kişinin hesabına girip baktın mı facebook kayıtlı olduğu mail adresi gözüküyor mu?
Hayır malesef gözükmüyor ki kendi hesabı bile oldugunu sanmıyorum yani kendi resmi bile yok ama karabükte yasadgı gozukuyor eger dogruysa aynı şehirdeyiz ama attıgı mesajda konumu çaycuma zonguldak olarak gözüküyor nekdr dogrudur bılmıyorum ama bulunur dedi savcı bugun inşallah bulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…