bu arada anlamadım neden 4 kere nıkını degısıyorkı?
eskı nıkı neydı bıde ben baksamtanımamak için dün gerçek adıyla üye olduğu için millekt feysini falan bulmuş sanırım
eskı nıkı neydı bıde ben baksam
biz bile o kadar rahat olamadık sorun bizde galibaHala gitmediniz mi? Ortada video var, namusunuzla tehdit edilmişsiniz, bu ne rahatlık???????
adaberen mıs nıkı...bilmiyorum canım ama ben hiç bakmadım merak da etmedim.tek merak ettiğim bu ne rahatlık acaba oldu
neden bu kadar abarttiniz anlayamadim.Olayi farkinda olmadigini belirtmis, Facebookda ayarlar kendiliginden degisiyor,bunu da bilmeyen yoktur.Sizin olayinizi tam cözemedim ? Kadinin ne fakeligi kalmis,ne yalanciligi...bu hakki sizlere kim verdi merak ettim dogrusu.Konuyu silemezsiniz, daha yazılanları bile okumuyorsunuz ki? Daha da girmem bu siteye demekle olmuyor bu işler, dert paylaşın isim, cisim, adres değil. İkisinin arasındaki farkı ayırt edemiyorsanız kendiniz için, aileniz için internete girmeyin.
neden bu kadar abarttiniz anlayamadim.Olayi farkinda olmadigini belirtmis, Facebookda ayarlar kendiliginden degisiyor,bunu da bilmeyen yoktur.Sizin olayinizi tam cözemedim ? Kadinin ne fakeligi kalmis,ne yalanciligi...bu hakki sizlere kim verdi merak ettim dogrusu.
Uyarinizi ciddiye almamis.Onu gectim hickimseninkini almamis,onun yerine buradaki nickini degistirmis,hemde 4 kere.Herkes internetle cok hasir nesir degil takdir edersiniz ki, ve her zaman üslup önemlidir zannimca.Karsinizdakine parmaginiz havada eli belinde izlenimi vermek ne kadar dogru ? Güzel konusmak varken...3 .sayfana sonrasi zaten hep ayni mesajlar,kocanla yemege mi gittin,nasil face acik yaparsin,nasil adini yazarsin vs vs...hep suclar nitelikte.Konudan sapilmis...Uyari yapmak isteyen "vay efenim facede aradim baktim,hadi sizde bakin " der gibi olmaz, reklam yaparak olmaz.Atarsin özel mesajini güzellikle uyarirsin..ne isgüzar insanlar var yarabbiiiiBen konu sahibine yalancı veya fake demedim, okuduğunuzu anlayın öncelikle. Alınladığınız yorumumun da arkasındayım, ana tema namusuna edilen iftira, dert paylaşmakla yetinmemiş, üzerine foto ve isimler koymuş, kendini en başta zor duruma düşüren harekete aynen devam ediyor. Bana bir zararı var mı yok, kendine zararı var mı, var. Benim hakkımı bana kendim veriyor, bir daha bu duruma düşmemesi için hareketlerini düzeltsin, uyarımı ciddiye alır veya almaz o kendi problemi, anlaşılamayan bir kısım kaldı mı?
Uyarinizi ciddiye almamis.Onu gectim hickimseninkini almamis,onun yerine buradaki nickini degistirmis,hemde 4 kere.Herkes internetle cok hasir nesir degil takdir edersiniz ki, ve her zaman üslup önemlidir zannimca.Karsinizdakine parmaginiz havada eli belinde izlenimi vermek ne kadar dogru ? Güzel konusmak varken...3 .sayfana sonrasi zaten hep ayni mesajlar,kocanla yemege mi gittin,nasil face acik yaparsin,nasil adini yazarsin vs vs...hep suclar nitelikte.Konudan sapilmis...Uyari yapmak isteyen "vay efenim facede aradim baktim,hadi sizde bakin " der gibi olmaz, reklam yaparak olmaz.Atarsin özel mesajini güzellikle uyarirsin..ne isgüzar insanlar var yarabbiiii
benim hiç umudum yok açıkçası. 3 gün sonra gelip ağlarsa şaşmam "facebook listeme gönderilmiş adım soyadımla" diyeKonu sahibi bugünde savcılığa gitmedi sanırım..
Bu konuyu kendisinin açmadığını düşünüyorum açıkçası...
Adı ve soyadı kullanılan insan umarım bu konuyu bulur da kapanır olay bir an önce...
Adı ve soyadı değil kızının adı kullanılan, yani o profil bir kız çocuğuna ait baktım ben şimdi. Birde insanlar burada bakınca kullanıcı adını değiştirdi hemen.