iftiraya uğradım çok kötüyüm;(

Hayır malesef gözükmüyor ki kendi hesabı bile oldugunu sanmıyorum yani kendi resmi bile yok ama karabükte yasadgı gozukuyor eger dogruysa aynı şehirdeyiz ama attıgı mesajda konumu çaycuma zonguldak olarak gözüküyor nekdr dogrudur bılmıyorum ama bulunur dedi savcı bugun inşallah bulurlar

Yani inşallah bulunur ama sonuç alamayanda var. Benim zamanımda vardı. Hukuk sektöründe çalıştım. Çok var böyle dosyalar dolu. Mail adresi gözükmüş olsa mutlaka bulunurdu şerefsiz.

Hayır malesef gözükmüyor ki kendi hesabı bile oldugunu sanmıyorum yani kendi resmi bile yok ama karabükte yasadgı gozukuyor eger dogruysa aynı şehirdeyiz ama attıgı mesajda konumu çaycuma zonguldak olarak gözüküyor nekdr dogrudur bılmıyorum ama bulunur dedi savcı bugun inşallah bulurlar
şikayetçi olmuşsunuz. inşallah yapan bulunur ve cezasını çeker. kolay gelsin

Burda çok ince bi detay yokmu kızlar ya konu sahibi Tesettürlü
Ve videoda ki kadını kendine benzetmiş eşi de dahil.
Mesela ben seni Tesettürlü gördüm saçının rengini, uzun mu kısa mı bilemem
O videoyu kendinize benzetmişsiniz ve arkadan çekilmiş bi görüntü olduğunu söylediniz,
Saçlar ve vücut hatları yanıltmış eşinizi
Bunu yapan çok uzakta olmasa gerek
Yanlış mı düşünüyorum?

çok şükür en azından adli olarak bir işlem başlattınız
gelişmelerden de haberdar eder misiniz? işlemler nasıl oluyor devamı nasıl geliyor bilgimiz olsun
geçmiş olsun

O videoyu kendinize benzetmişsiniz ve arkadan çekilmiş bi görüntü olduğunu söylediniz,
Yanlış mı düşünüyorum?

Aaaa çok ilginç bu konu.

Yanlış mı düşünüyorum?

Hayır yanlısınız var video arkadan çekilmiş gibi bişey söylemedim ben video önden telefonla cekılmıs bir video sadece yüzler görünmüyor dedim ve evet gercktende ben bile sesimi benzettim yalan değil bukadar benzeyen bır vıdeoyu ancak yakınlarımdan biri yapabılr bana bunu tanıdık biri oldgu aşikar zaten

Ben olsam o kocayi bosar o adami sikayet eder kocaya da manevi tazminat davasi acarim. Insanin gurury bu kadar mi yok sayilir?

Videoda ne saç ne yüz görünmüyor adam elınde telefonla cekiyor arabada cekilmiş bir video zaten yüz görnse bana bu ıftırayı atabılırmydı

Hayır yanlısınız var video arkadan çekilmiş gibi bişey söylemedim ben video önden telefonla cekılmıs bir video sadece yüzler görünmüyor dedim ve evet gercktende ben bile sesimi benzettim yalan değil bukadar benzeyen bır vıdeoyu ancak yakınlarımdan biri yapabılr bana bunu tanıdık biri oldgu aşikar zaten
Neyse arkadan ya da önden sonuçta yüz Hariç size benzetilmiş saçlar vücut hatları gibi
İnşallah ortaya çıkar kim olduğu ve çok merak ediyorum umarım sonucu paylaşırsınız burdan
Bu arada içimden bi ses sanki bunu yapan bi kadın diyo

Neyse arkadan ya da önden sonuçta yüz Hariç size benzetilmiş saçlar vücut hatları gibi
İnşallah ortaya çıkar kim olduğu ve çok merak ediyorum umarım sonucu paylaşırsınız burdan
Bu arada içimden bi ses sanki bunu yapan bi kadın diyo[/QUOT
Saçları gözkmuyor kadının sadece eşimi yanıltan yanı benzeyen sesi ve vücut hatları ve evet kesınlıkle banada bu işin altından bir kadın cıkcak gıbi gelıyor mutlaka paylasıcam sonucu

allah yardımcınız olsun çok üzücü bi durum ama emin olun en yakınınız çıkar bunu yapan inşallah alnınız akıyla çıkarsınız bu işten

Ben bu videonun esin ve senin yaak odanda cekilip editlendigini dusunuyorm ki sorumlusu bence de kocan. Gerisi hic mantikli degil cunku

Öyle bir şeyin olması mümkün degıl yatak odamızda yasadıgımız özel şeyleri telefona kaydetmek gıbı bir saçmalıgımız hicbir zaman olmadı

X