- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
okudum merak etmeyın ben bılmıyodum sureklı ınternt basında olan bır ınsanm merak etmeyın ama sureklı bu sıteye bıseyler paylasmdgm ıcın yada böle bsy basıma gelmedgı ıcın konunun sılınp sılınmememsınden haberdar olmamam n0rml deglmı acaba
Basit mantık olsa konu sahibinde (konu gerçek diye varsayıyorum) mesajı/videoyu gönderen kişi elinde çekirdeği gelişmeleri gülerek izliyordur.
Ben sizin konunuzla ilgili yorum yapmadım. Okuduğunuzu doğru anlayın. Sadece bir kadının davranması beklendiği gibi davranmamanız garibime gitti ve nida isimli şahısı bir tskım karalama gibi bir seye alet eden biri olabileceği aklıma geldi. Ben sadece bunu paylsştım. Paylsşmaktada haklıyım. Çünkü ciddi bir konu yazmışsınız.evet benım kızımın ismi ada beren degıstrdm kendı adımı yazdım bır sakıncasımı var anlamdım dunden berı sakın sakın yaklasmya calısıyorm yorumlarınıza hala önyargılı davrnıyosunuz anlamıyorum eşim sucsuzmu dedım hayır demedım affetcemmı dedım hayır demedım esımın yaptıgı dogrumu dedım demedım ben zaten bunun üzüntüsü içindeyım napcgmı bılemez durumdayım neyın agresıflıgı bu bılmıyorum ben dusuncelrınze saygı duyuyorum derdımı paylastım kendmı actım sıze demedgnz kalmdı yok sahte yok facede hersyı acık yok bu kadın yalan söyluyor bılmemne gercktn üzdnz bnı
Haklısınız cok dogru dıyosunuz keske böyle guzellikle söylese herkes anladım duzeltırım hatamı ama kafam yerınde degıl inanın zaten kötü bir durumdayım suan herkesde yalan yanlş yargılama yapıyor hemenkusura bakmayın ama arkadaşlar çok haklı. internet üzerinden arama yapıldığında konunuz çıkıyor. eşiniz veya başka biri(bilmeyen biri) bile sizin konunuzu açıkça görebiliyor. bu durum sizi ilerde sıkıntıya sokabilir. ayrıca kimse sizin kötülüğünüz için konuşmuyor. konunuz özel bir konu keşke isminizi gizli tutsaydınız diyor herkes.
Hayatımı mahveden kişiyede yapmadıgımı nerden bılıyosunuz? Çocugum var benım arkadslr daha 2 yasına bascak bır kızım var onudamı mutsuzluga itiyim oturup cocugumn karssında aglıyımmı facebookumda bir fotograf gordunz diye mutluyum esımle cok ıyıym oldu cocugum nolcak cocugumundamı hayatını karartıyım ben kızımı dusunuyorum kızım olmasa dakka durmam...esım olcak adamdan nefret edıyorum bana bunları yaptıgı ıcın nefret edıyorum isterse ölsün bitsin aglasn yalvarsın ama ne farkderki içim yanıyor benım herks benı yargılamakla mesgul sadece editorlere msj attm kullanıcı adım değiştrmk içn bilemedm bir an aklıma gelmedıdünde yazdım kâğıt olsa veye başka bir şey bunu polisin kanıtı zor olabilir ama video varmış
bunu çözmeleri daha kolay olur kendin için yap bunu ve o eşinin yüzüne çarp diye belki elli kez yazdım dün
ama konu sahibibir şey yapmadı sanırım.
hala burda durup ben fake degilm bana ne dediniz tepkileri veriyor keşke bu tepkileri fazlasıyla hayatını mahfeden kişiye yapsan daha iyi olurdu dimi konu sahibi bayan
Hayatımı mahveden kişiyede yapmadıgımı nerden bılıyosunuz? Çocugum var benım arkadslr daha 2 yasına bascak bır kızım var onudamı mutsuzluga itiyim oturup cocugumn karssında aglıyımmı facebookumda bir fotograf gordunz diye mutluyum esımle cok ıyıym oldu cocugum nolcak cocugumundamı hayatını karartıyım ben kızımı dusunuyorum kızım olmasa dakka durmam...esım olcak adamdan nefret edıyorum bana bunları yaptıgı ıcın nefret edıyorum isterse ölsün bitsin aglasn yalvarsın ama ne farkderki içim yanıyor benım herks benı yargılamakla mesgul sadece editorlere msj attm kullanıcı adım değiştrmk içn bilemedm bir an aklıma gelmedı
Sözü edilen facebook adresine ben de baktım.
Orda hem konu sahibi hem de eşi gayet mutlular. Hatta hanfendinin eşi hayatımın anlamları diye eşiyle kızının foroğrafını paylaşmış dün, konu sahibi de eşiyle kendi fotoğrafını paylaşmış dün.
Şimdi anlamadığım bu kadar eşinden nefret eden bir insan neden facebookta o mutluluk pozlarını verir? Ya gerçekten dosta düşmana nispet yapıyorsun, ya da başka bişeyin peşindesin ya da konu sahibiyle o profilin sahibi aynı kişi değil.
Ben cesaret edemedim o profil sahibine mesaj atmaya, böyle böyle bi konu var haberiniz var mı diyecektim ama yapamadım açıkçası
Çünkü kafamızda soru işaretleri var: Eşinle sen facebookta normal bi ailesiniz ama sen burda eşimin sesini bile duymak istemiyorum diyorsun...
O zaman ayarlarını tekrar gözden geçir, eşinin de senin de her şeyiniz ortada, insanlar çok tehlikeli, suistimal eden birileri çıkabilir.Daha kac kere söylıycem bılmıyorum ben dusunemedm ısmımı yazdm buraya hataöı duzelttm dedım ayrıca facebookda ayarlarımın acık oldugunu bılmıyodum onuda kapattım düzelltim ve ben dün esımle resmımızı koymadım o resım cumartesı gunu konan bır resı benkm koydugum ve bu mesele dün ortaya cıktı ayrıca esımın koydgu resmden bnm sonra haberm oldu napabılrım o rresım koyduysa kendınce çaba gosterıo bnm umrmda degıl ve ben cocugum ıcın cıktm cocugumu gotrmek ıcın okdr streslı bgun yasadıkkı cocuguma yanısıdı bagrış çağrış evde cocugumu dısarı cıkrdm dıye suclumu oldum mutluluk pozumu vermsm bn orda lutfen artık ya ben nasıl atlatcam bu olanlrı dıye aglamaktan helak oluyorum burda kızıma bakp bakp aglıyorum bn bunlrın yasdklrmn hcbrnı haketmıorm biz bu olay yasanana kdr cok mutluyduk eşim ilk defa bana karsı bole agır bsey yaptı smdı gecmş karsıma ben senn hep yanndayım affetsnde afftmesnde dıyo neye yarar butun söledklernden sonra neye yarar benim içim yanıyor
Daha kac kere söylıycem bılmıyorum ben dusunemedm ısmımı yazdm buraya hataöı duzelttm dedım ayrıca facebookda ayarlarımın acık oldugunu bılmıyodum onuda kapattım düzelltim ve ben dün esımle resmımızı koymadım o resım cumartesı gunu konan bır resı benkm koydugum ve bu mesele dün ortaya cıktı ayrıca esımın koydgu resmden bnm sonra haberm oldu napabılrım o rresım koyduysa kendınce çaba gosterıo bnm umrmda degıl ve ben cocugum ıcın cıktm cocugumu gotrmek ıcın okdr streslı bgun yasadıkkı cocuguma yanısıdı bagrış çağrış evde cocugumu dısarı cıkrdm dıye suclumu oldum mutluluk pozumu vermsm bn orda lutfen artık ya ben nasıl atlatcam bu olanlrı dıye aglamaktan helak oluyorum burda kızıma bakp bakp aglıyorum bn bunlrın yasdklrmn hcbrnı haketmıorm biz bu olay yasanana kdr cok mutluyduk eşim ilk defa bana karsı bole agır bsey yaptı smdı gecmş karsıma ben senn hep yanndayım affetsnde afftmesnde dıyo neye yarar butun söledklernden sonra neye yarar benim içim yanıyor
Sen hesap ayarlarını düzenledim diyorsun face hesabın için ama hala fotolariniz görünüyor. Ayrica konu dun oldu diyorsunuz foto 22 şubat 00.00 da konulmuş esinle 2260 gündür birlikteymiss iniz. Esin madem video olayından senden önce haberdar oldu sana atar yaptı falan ama bi yandanda ikiniz için fotomu yapıp koydu face? Çelişki!!!