fake falan degılım ben burda derdımı payalstyım dıye fakemı oldum şimdi nerden cıkarıyosunuz bunlrı gercktn anlm veremıorum benm derdm bana yetıo burda bıde deert yuklednz ayırca bana ya kendmı ıssptlmya calısorum resmn burda
Neden komik oluyorum?eşim mi artık gercekten komık oluyosunuz esımın bu sıtede neysı var yahu kendısı işte suan hayret bısey ya
Siz girmeseniz de bir tanıdığınız girse bulabilir, konular da silinmiyor ayrıca.eeeeeeeh bu ne ya ne yalancıgım kaldı ne fahışeliğim kaldı ne fake liğim kaldı sız gelp buraya her derdını dokene bunumu yapıosunuz hata bendekı sıze derdımı actım paylsmk ıstedım konuyuda sılıorum bıdahada grmem bu sıyteye olur biter ok .
Konu silmek yasak,silsenizde bile yönetim tarafından geri getirilir sadece yorumlara kapattırabilirsiniz eğer konunuzu kaptırmak istiyorsanız O okypete mesaj atabilirsiniz yada konunuzu kib yapabilirsiniz.eeeeeeeh bu ne ya ne yalancıgım kaldı ne fahışeliğim kaldı ne fake liğim kaldı sız gelp buraya her derdını dokene bunumu yapıosunuz hata bendekı sıze derdımı actım paylsmk ıstedım konuyuda sılıorum bıdahada grmem bu sıyteye olur biter ok .
eeeeeeeh bu ne ya ne yalancıgım kaldı ne fahışeliğim kaldı ne fake liğim kaldı sız gelp buraya her derdını dokene bunumu yapıosunuz hata bendekı sıze derdımı actım paylsmk ıstedım konuyuda sılıorum bıdahada grmem bu sıyteye olur biter ok .
eeeeeeeh bu ne ya ne yalancıgım kaldı ne fahışeliğim kaldı ne fake liğim kaldı sız gelp buraya her derdını dokene bunumu yapıosunuz hata bendekı sıze derdımı actım paylsmk ıstedım konuyuda sılıorum bıdahada grmem bu sıyteye olur biter ok .
Konuyu silemezsiniz, daha yazılanları bile okumuyorsunuz ki? Daha da girmem bu siteye demekle olmuyor bu işler, dert paylaşın isim, cisim, adres değil. İkisinin arasındaki farkı ayırt edemiyorsanız kendiniz için, aileniz için internete girmeyin.
okudum merak etmeyın ben bılmıyodum sureklı ınternt basında olan bır ınsanm merak etmeyın ama sureklı bu sıteye bıseyler paylasmdgm ıcın yada böle bsy basıma gelmedgı ıcın konunun sılınp sılınmememsınden haberdar olmamam n0rml deglmı acabaKonuyu silemezsiniz, daha yazılanları bile okumuyorsunuz ki? Daha da girmem bu siteye demekle olmuyor bu işler, dert paylaşın isim, cisim, adres değil. İkisinin arasındaki farkı ayırt edemiyorsanız kendiniz için, aileniz için internete girmeyin.
konu neden silinir onuda ben anlamıyorum bu kadar insan okuyor.aklımızdan nasıl silinecek ona da bir çözüm bulunsa
allah dusmanımın basına vermesın...kımse basına gelemdn hıcbırseyı anlayamaz..Hanımefendi kimse burada size f..şe demiyor..Eşiniz "sensin o videodaki, ben seni tanımıyor muyum" diyerek sizi f..şe yerine koyuyor..Bunun bir anlık öfkeyle ilgisi yok..Nesini anlamıyorsunuz bunun?
Bu en birincil boşanma sebebidir.
Kadın kendi değerini kendisi belirler..
Mazallah düşünemiyorum bir yakınımın bana böyle bir ithamda bulunduğunu, insan katil olur yahu.
ya ben kızdım cunkü kocamn sucunu bana yukledınız ıftıra atılan benım ama bana demedgnızı bırakmadınz yok yalan konusomusum yok fakemşim yok neden profıl koymusum yokmadını degıtrmısın kocan gırdı degstrdı falan bunlar hoş mu allah askına ürettiniz senaryoları resmen sızden akıl ıstedım sadece payalsmk ıstedım kocanı boşamıyorum dıye dovceksınız nerdeyse önmlı olan bumu burda kocamı bosamam mı bana atılan ıftıramı allahskına ılk defa önemli bır derdımı yazdımm buraya gormedgım muamele kalmdı tesekkur ederım hepınıze cok sagolun.
BEN FAKE FALAN DEĞİLİM RESMEN SENARYO YAZIYOSUNUZ FACEBOOKDA HERSEYIMN ACIK OLDUGUNUN FARKINDA FALAN DEGILDIM BURDA GORUNCE HEMEN GIRDIM AYARLARI DÜZELLTİM ZATEN NEDEN BUKDR USTUME GELIYOSUNUZ ANLAMIYORUM HALA SAKINLIGMI KORUMYAA CALISIYORUM AMA BUKADARDA OLMAZ YALANMIS FAKEMİŞ NEALAKASI VAR ALLAHIN ASKINA