Reklam amaçlı üyelik mi? Kusura bakmayın ama amacım reklam için üyelik olsaydı çok daha farklı olurdu,isterseniz kütüğümü dökeyim tuppera üye miyim değil miyim araştırın? Yada buyrun evime gelin mevcut tupperlarımı görün.. Buraya ilk konu açarken sireninde yenisiydim daha doğrusu bit parasının..ki açtığım ilk konuyada bakabilirsiniz..konuyu ilk açtığımda satıcı olan bir arkadaşta yanımdaydı, birazda ona iyilik olsun diye açtım hatta..daha sonra siz uyardınız bu tarz firmaların satışı yok diye..sonra bende o arkadaşa söyledim yapılmıyormuş diye..Allah'ta şahidim zaten size lüzum yok!! Sonra sadece elimde olan açmadığım ıvır zıvır hediye vs, ve bir iki kez kullanıp kenarda bekleyen birkaç parçayı paylaştım..kusura bakmayın ama üye olan kim salata servis kaşığı yada saçma sapan pipetli bardak satar sadece? Millet şu var mı bu var mı diye sorduğunda bende yok üye değilim etrafınızda hiçmi satıcı yok , bnm tanıdıklarım var ama zaten kargo vs etrafınızdakilerden alsanız daha iyi dediğim kaç kişi olmuştur ! Hatta son ürün ekleyen bunlar elinizde varmı diye soran mavim arkadaşa sorun isterseniz ne cevap vermişim!! Ki zaten sizin kasteddiğiniz gibi satıcıysam kusura bakmayın ama tupperın fiyatlarından haberiniz yok herhalde !! Indirimi fiyatı 100 üzeri olan birşeyi 40 tl ye verip gerisinide sizden alıyorum sanırım !! Bıçak konusuna gelinceye orda kendimi yanlış ifade ettim ve düzelttim hatta dedim ki ben getirtmiştim ama birkaç tanesi kafi oldu ve hepsini açmadım dedim..fzebru ark.şımızada sorabilirsiniz, hatta o birkaç tane aldı ve sordu kalırsa daha alıcım diye, bende bitmek üzere dedim ki gerçekten şuanda elimdeki bıçaklar bitti !! Sonuç olarak enayi yerine konmak demişsiniz.. Ben değil siz o açıklamaları yaparak kendinizi enayi yerine konmuş olarak göstermişsiniz ki; hakka girme olayını hiç söylemiyorum bile.. Zira iftira en büyük günahtır!!! Bu görevde kalmaya devam ettiğiniz sürece bol bol bu günahı işleyeceğiniz ortada ki önce sormadınız bile.. Allah'a havale ediyorum.. GLSNZ