"İftara ne lazım?"

Babanız psikolojik şiddet ve manipülasyon ustası olmuş. Emin olun annenizden daha acımasız. Hangi baba ayrılmak isteyen evladını eşine döndürmeye çalışır.

Baban sırf eşiyle huzursuz olmamak icin ,senin istemeye istemeye evlenmene göz yumduysa ,sende şimdi babanı bile bir kenara koyup kendin ve çocukların için rest çekebilmelisin. O evdeki huzursuzluğu yaşayacak olan sensin kendini düsünme vaktin çoktan gelmiş

öncelikle bu sizin meseleniz
Araya başka kişileri dahil etmesi eski eşin ne kadar büyümemiş bir karakter olduğunu gösteriyor.

Siz mutsuz bir evliliği noktalama cesareti göstermişsiniz. Babanızı arayıp duygu sömürüsü yapmasına bakmayın. Bu noktaya gelene kadar aklı neredeymiş ?

Babanız illa ki üzülür ama babam üzülüyor diye de nefret ettiğim bir adamla aynı hayatı paylaşmazdım
Zaten istemediğiniz adamla evlenip ilk hatayı yapmışsınız istemeden birleşip ikinci hatayı da yapmayın. Babanız siz ilerde mutlu olduğunuzda daha çok mutlu olur.

İşiniz ve maddi imkanlarınız müsaitse daha farklı bir yerde hayat kurmayı deneyebilirsiniz.

Eski eşin o tür mesajlarına gelince de dikkate almayın çocuklar dışında muhattap olmayın.

Birleşmek asla bir seçenek değil. Sadece artık yorulduğumu, birilerini ne kadar ciddi olduğuma ikna etmekten bezdiğimi hissediyorum. Sürekli aynı şeyler başa sarıp duruyor. Halbuki ben çok ilerledim ve arkama bakıp bakıp ciddiyetimi birilerine kanıtlamak istemiyorum. Bunun için en kesin sonuç buradan uzaklaşmak. Ama o noktada da "neresi" sorunu ortaya çıkıyor. İki çocukla pişman olacağım seçimler yapma lüksüm pek yok.

Yine içinize ne doğuyorsa onu yapın. En iyisini bilirsiniz. Kocaeli falan da olur belki kiralar daha uygundur orda. Ama babanıza üzülmeyin. El oğluna acıyacağına biraz kızına acısaydı yanınızda olsaydı. Güzel hayatlar dilerim

Babanıza eski eş kişisinin telefonlarına yanıt vermeye devam ederse kendisinin telefonlarını cevapsız bırakacağınızı söyleyin.
Elin adamına acıdığın kadar bana acısan merhamet göstersen bana bu kötülüğü yapmazsın diyebilseniz keşke.
Ailenize karşı tavır almadan bu adam bu huzursuzluğu çıkarmaya devam edecek.

Sizi zorla evlendiren, okuldan alan babanızla nasıl bir bağınız var Allah aşkına. Bu dertleri baba olmayan babanız yüzünden yaşamıyor musunuz da babanız iki mıy mıy etti diye hemen yumuşadınız

Benim memleketim Çanakkale. Çanakkale’yi sevdiyseniz Balıkesir’i de seversiniz. Fiyatlar astronomik değildir. Ne köy ne koca şehir hem doğal hem imkan sahibi bir hayat yaşayabilirsiniz.

Balikesir olabilirmi acaba orasida cok guzel

Söylendiği gibi Balikesir e katılıyorum. Denizli de sizin icin uygun bir sehir olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…