• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftar vakti ağlama krizi

s i d e l y a

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
6.202
26.758
548
Merhaba arkadaşlar. O kadar üzgün ve mutsuzum ki şuan. Yaklaşık bir saattir ağlıyorum. Mevzu tabiki eşim.

Dün öğle saatlerinde arkadaşım aradı ve bugünden için iftara davet etti. Diğer arkadaşlarımı da davet etmiş. Ve evi bulunduğumuz yere arabayla 45 dklık mesafede. Arkadaşımla konuştuktan sonra eşimi aradım. Tamam gideriz dedi. nasıl gidicez dedim ( arabamız yok) dedi babamın ya da babamın arabasını alırım. Halamın arabasını alabilirim. Tamam dedim. Gülerek beni götür de farketmez dedim. O da güldü tamam dedi. Ve dünden beri gideceğiz dusuncesindeyim. Öğlen mesaj attim. Araba mevzusunu akşama bırakma lütfen diye ne yapacasın istedigim vakit ayarlarım dedi. Yemek değil mi her yerde ayni ben kimsenin arabasını istemek istemiyorum. O insanlarla görüşmek istemiyorum ( araları gayet iyidir) ramazanin ilk günü davet edilmez bizi neden davet ediyorlar. Bir sürü laf. Ben anladım problem çıkaracağını. Akşam eve geldi yattı tv izliyor. Ne düşünüyorsun dedim. Hangi konuda diyor. Gitmeyeceğim istemiyorum diyor. Senin bu davranış bozukluklarından sıkıldım madem gitmeyecektik neden dün demedin bunu dedim. Dün kafam öyle getiriyordu bugün böyle getiriyor diyor. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki. Çok istemiştim gitmeyi. Ve gözünün önünde o kadar gözyaşı döktüm bana ağlama diyor ağlanacak birşey yok diyo. Hâlâ tv izliyor aldım kumandayı kapattım tvyi kumandayi da duvara fırlattım. Kendimi odaya kilitledim. Şuan kendisi mutfakta yemek arayışında.Ve bu ilk değil bu tarz seyleri hep yapıyor. Teşekkür ederim okuduğunuz için. İçimi dökmek istedim. Yazım hataları için kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm.

böyle ağlayıp kendinizi üzeceğinize tamam canım sen kal ben gidiyorum diyerek çıksaydınız evden kendiniz otobüsle vs. gidemiyor musunuz illa araba mı olmalı
Nerde oturuyorlar bilmiyorum tabii küçük şehirse 45 dakika ulaşım biraz daha zor geliyordur şimdi üyeye ama büyük şehirdeyse de halkın arasına karışmak istemiyordur :D

Kendinizi harap etmeyin, bakın, öfkeyle ağlamanız, duvara kumanda fırlatıp kendinizi odaya kilitlemeniz sadece sizi aç bırakmış, o ne yapıyor? Karnını doyurmanin derdinde belki de tertemiz bıraktığıniz mutfağınızı karıştırıyor.

Öyle bir umursamaz, öyle bir gamsız olun ki, ona sinir harbi yaşatın bu rahatlığınızla.

Hadi gidin mutfağa, hiçbir şey olmamış gibi sadece kendinize mükellef bir sofra hazırlayın. Ben ne olacağım derse, "Televizyona söyle kalksın hazırlasın sana da" deyin.

Hadi kendi kendinizi cezalandırır gibi aç kalmayın. Hadi mutfağa. Yüzünüzü de yıkayın bi. Keser döner sap döner, öyle bir yeri gelir ki siz de "Dün öyle düşünüyordum bugün böyle. Bizim ilişkimizde adet bu, bilirsin" diye çakarsınız lafınızı.

Tek başına gitseydin diyen arkadaslar biraz mantıklı düşünün esliyse yemek nasib kadın yalnız kocam yok ben mi geldim desin.Konu sahibi sizin adinizada üzüldüm ben de tahammül edemem bu tip davranışlara

gayet mantıklı düşünüyorum
koca olmadan gidilemiyor mu yemeğe
gelmedi biraz rahatsız ben de sizi kırmamak için geldim der yemekte keyfine bakar evde kumanda kırıp sinir krizi geçirerek ağlamak yerine
şimdi noldu ohh adam mutlu yemeğini yer kadın da üzüntüden kendini yer

Back