- 24 Eylül 2018
- 97.229
- 292.576
Allah daha iyi etsin cancağızım Ben de iyiyim çok şükürDüne nazaran daha iyiyim cancağzım, hamdolsun. Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daha iyi etsin cancağızım Ben de iyiyim çok şükürDüne nazaran daha iyiyim cancağzım, hamdolsun. Sen nasılsın?
Gayet güzel doğramış annesi,aferin paşamaTelefonla konuşuyordum.Oğlum soğan doğramışİlk deneyim için iyi sayılır
Eki Görüntüle 2830331
Daha dur be hemsomNebilim iste içime birden hüzün çöktü oylama tarif umutsuzluk
Sağol ablamGayet güzel doğramış annesi,aferin paşama
Cancağzım, sunum için bir şey kullanacağım. Lutfen yarın orucunu açtıktan sonra konuma bakar mısın
Ben iri doğranmış soğanı daha çok severimBundan sonra soğanlar onda
Antepin ayak sesleri buuCancağzım, sunum için bir şey kullanacağım. Lutfen yarın orucunu açtıktan sonra konuma bakar mısın
Nedemek canısıSağol ablam
Rabbim daha iyi etsin inşallahAllah daha iyi etsin cancağızım Ben de iyiyim çok şükür
Yokkk buralarda barinamam artik antep baklava künefe derkenDaha dur be hemsom
Yani yemeğe göre değişir.Bugün gözleme yapacağımBu gayet iyiBen iri doğranmış soğanı daha çok severim
Ya ,şimdiden negatif olmazYokkk buralarda barinamam artik antep baklava künefe derken
Yapma böyle sakın haa..Nebilim iste içime birden hüzün çöktü oylama tarif umutsuzluk
Amin cancagizim,cümlemizeRabbim daha iyi etsin inşallah
Bakslım sunumlar nasıl olacakYokkk buralarda barinamam artik antep baklava künefe derken
Ya ,şimdiden negatif olmaz
Böyle yaparsam belki evren beni duyarYapma böyle sakın haa..
Bakslım sunumlar nasıl olacak
Tabi ki, dikkat ve refleks çalışıyorYani yemeğe göre değişir.Bugün gözleme yapacağımBu gayet iyi
Bununda bir eğitim ve gelişim etkiliği olarak görüyorum
Totem yapalım hemenBöyle yaparsam belki evren beni duyar
Antepin ayak sesleri buu