- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hemde nasil isime yaradı sirkeee hem kokustuk hemde memeyi birakti hemde nazarlar degmediFiliz sen bu sene bütün nazar işini Hallettin o sirkelerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasil isime yaradı sirkeee hem kokustuk hemde memeyi birakti hemde nazarlar degmediFiliz sen bu sene bütün nazar işini Hallettin o sirkelerle
Görmeden sevdik bir birimizi gri sevdaNeyını kıskanmısın acaba
Bilmem, 3 kişi hiç denemedim
Çilek yemeyi?
Bundan sonra birşey olursa hiç nazar falan bahane etme yaniHemde nasil isime yaradı sirkeee hem kokustuk hemde memeyi birakti hemde nazarlar degmedi
Ben de iyiyim canım, şükürEvet sayfa yoğun maşallah cennam iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Dengesiz komşum. İmkanın olsada yine aynı güzargahta başka eve taşınsan. Çekilir dert değil cidden.Gündüz iki posta çamaşır attı şimdi yine atti, bu kadın sabahtan akşama ne yıkıyor bu kadar her gün yaa. Yöneticiye söyledik geç saatte atmaması için hala atıyor 2 gün önce gece 1 e kadar dinledik bitmek bilmedi makinesi. Bir insan neden yapar bunu uyarıldıği halde. Benim üst komşum kesinlikle ruh hastası ya. Kesinlikle.
Arz ederim.
Gri miGörmeden sevdik bir birimizi gri sevda
Çilek yemeyi?
Allah iyilik versin canım benim her daim hepimize inşallahBen de iyiyim canım, şükür
Amaaa simdi bak neler geliyo basimaa sirkeyi baş ucuma almadim demekki börekle pastada basima gelmeyen kalmadiBundan sonra birşey olursa hiç nazar falan bahane etme yani
Evet abla mecnunum gri oldu gidiş o gidişGri mi
Ne zaman gri olduGri mi
Ne olduAmaaa simdi bak neler geliyo basimaa sirkeyi baş ucuma almadim demekki börekle pastada basima gelmeyen kalmadi
Kim olduNe zaman gri oldu
Amin kuzumAllah iyilik versin canım benim her daim hepimize inşallah
Eylulle ne olmazkiii maymun zaten pastayi o yapti bide yemesinide o yapiyoNe oldu