- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Teşekkür ederiz cennamRica ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz cennamRica ederim canım
Ben ilk aklima geleni yazdm hemen nevresteye kaparlar hemen mazallahKim aldıysa ayıp etmiş covidli covidli yarışmaya katılıyom insan der önceliği şu hastaya verelim
Aldım canım tarif, teşekkür ederim
Ben alamadım abla ne istediysem verdim dedinBence çoğunluk herkes istediğini aldı:)
Aldım bebekimSen aldınmı
Rica ederim canımAldım canım tarif, teşekkür ederim
Pusuda bekliyorlar kapmazlar mıBen ilk aklima geleni yazdm hemen nevresteye kaparlar hemen mazallah
Yaşlı onceligiydi o kankirellam hasta diildiKim aldıysa ayıp etmiş covidli covidli yarışmaya katılıyom insan der önceliği şu hastaya verelim
Kiz o çakal almazmiCancağızım yasminsay
Rica ederim kuzumTeşekkür ederiz cennam
Hemen baska tarife bak onuda kapmasnlar bu arada cok geçmiş olsn anladigim kadriyla hafif atltyrsn cnmPusuda bekliyorlar kapmazlar mı
İstediği gitmis ama ,başka aldi mi merak ettimKiz o çakal almazmi
Sen hep geç yazdın öyle kaçtı canım mesajlar akıyor beklemiyorBen alamadım abla ne istediysem verdim dedin
Bizde yaşlı olmadığına göre hasta önceliği kabul edilebilir kanka hiç nezaket kalmamış kimsedeYaşlı onceligiydi o kankirellam hasta diildi
Hadi hayırlı olsun sosyalimAldım bebekim
İlk istediğini verdim:)İstediği gitmis ama ,başka aldi mi merak ettim
Efendim cancağzımCancağızım yasminsay
Ben hastayım abla önceliği bana vermedilerSen hep geç yazdın öyle kaçtı canım mesajlar akıyor beklemiyor