• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Yaaaaaaaaa sahi ben birinciyim :sampiyon: :sampiyon: :rolleyes: :rolleyes: :21::KK53: ya siz bal mısınız kaymak mısınız 🤗😍🤩 çok çok çok ama çoook teşekkür ederim ❤🍒 iyi ki varsınız, sizi çok seviyorum :KK19::KK68::21::KK60::KK68::KK68::KK68:🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋
Evet sen 1.sin Kirazlım :rolleyes: :rolleyes: :KK74: :KK200:
Bende seni seviyorum🤗💝

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. caniiimmm nevoşum hele sana ne kadar teşekkür etsem az ,benimle o kadar uğraştın ki sen inanmasan bende inanmazdım 🙏❤ allah razı olsun canım nevoşum iyi ki benimde hayatıma dokundun 🤗😍🤩🍒🍒🍒🍒🍒💋

Canımsın inşaallah bunlar başlangıç olur🌹🤗💝💓🎈
Rabbim gönlündeki duanı sana versin🤲🏼🌹😍
Inş nevoşum, çok şükür bugunumuze 🙏 insanın aklına gelmeyen başına geliyo, benim için imkansızdı burda yarışma kazanmak ama değilmiş. Hayat çok enteresan 🤗❤ daha da iyi olacak 🤗😍🤩🍒🍒🍒💋

Inş nevoşum, çok şükür bugunumuze 🙏 insanın aklına gelmeyen başına geliyo, benim için imkansızdı burda yarışma kazanmak ama değilmiş. Hayat çok enteresan 🤗❤ daha da iyi olacak 🤗😍🤩🍒🍒🍒💋
Her şeyi yapabilirsin.Hayatının her alanında🤩🤗

Yaaaaaaaaa sahi ben birinciyim :sampiyon: :sampiyon: :rolleyes: :rolleyes: :21::KK53: ya siz bal mısınız kaymak mısınız 🤗😍🤩 çok çok çok ama çoook teşekkür ederim ❤🍒 iyi ki varsınız, sizi çok seviyorum :KK19::KK68::21::KK60::KK68::KK68::KK68:🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋
Tebrik ederim canım. Sonuna kadar hakettin :KK60:

Rica ederim canım. Başarıların daim olsun🤩

Eşine söyledin mi 🤪🤣
Allah razı olsun canom 🤗😍🤩 söyledim, adam şoka girdi 🤪 suni teneffüs ile kendine getirdim 😅😅😅 alıştı ne gelcek simdi diyoo🤪🤪🤪 yok sana beyaz :tokat:

Back