- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle söyleme canım olur mu öyle şeyOkadar kötuymus demekki benim tarifim en düşük oyla ilerliyorum cok guzel
Ben portakal koyayım soğana vurur gibi buraya içinden labne aksınSahur sofrası canımSen beyazda kurmuştum o tarz bile olurTek kişilik sahur sofrası
Tarif okadar cokki bence sira gelmiyordurOkadar kötuymus demekki benim tarifim en düşük oyla ilerliyorum cok guzel
Abla ne diyim baska oyle ama sinirlerim bozulduÖyle söyleme canım olur mu öyle şey
Tek star demekHa doğru yere gelmişim. Az önce yanlışlıkla başka yere yazmışım
Geçen hafta bizim günahımız neydi 3 tarifin sahibi gerim gerim gerildik. Bu hafta Çizkek sahibi gerile gerile rahat rahat ilerliyor yazmıştım
Nasip canımAbla ne diyim baska oyle ama sinirlerim bozuldu
Yani senden star olmaz mı diyorsunTek star demek
Sagol canim evet tarif cokta iste herkes neden en dusuk oyu ben aldim diye dusunur ya ondan.Tarif okadar cokki bence sira gelmiyordur
Kötü değil tabiki
Evet olmazYani senden star olmaz mı diyorsun
Nasip canım
Ya tarif güzel canim onda sorun yokSagol canim evet tarif cokta iste herkes neden en dusuk oyu ben aldim diye dusunur ya ondan.
Acaba neden? Sunummu kötuydu? Basitmiydi? Çozemedim henuz
Altının keki kakaolu olaydı eyiydibu da güzel amaAbla ne diyim baska oyle ama sinirlerim bozuldu
Aynen az oy almışAltının keki kakaolu olaydı eyiydibu da güzel ama
Bak beğenmedim atacağım mesajına haEvet olmaz
Sofra kur görelim kim starBak beğenmedim atacağım mesajına ha
Ben olsam suan önde ilerleyenlere verirdim zaten onda sorun yok versinler ben kalkip bi cheesecake le bi despacino ile yarisayim demiyorum da en dusuk oy alacaka kadar da kotu oldugunu dusünmemistimYa tarif güzel canim onda sorun yok
Ama bazen göze en çok batan bazen de en klasikler kazanır biliyorsun
Sen olsan nabardin?
Ben olsam suan önde ilerleyenlere verirdim zaten onda sorun yok versinler ben kalkip bi cheesecake le bi despacino ile yarisayim demiyorum da en dusuk oy alacaka kadar da kotu oldugunu dusünmemistimYa tarif güzel canim onda sorun yok
Ama bazen göze en çok batan bazen de en klasikler kazanır biliyorsun
Sen olsan nabardin?
Kötü oldugundan değil işte gözüm sıra gelmiyor skma canını bazen az bazen çok alınıyor iste sebebi kötü olması değil kesnlkle tercihBen olsam suan önde ilerleyenlere verirdim zaten onda sorun yok versinler ben kalkip bi cheesecake le bi despacino ile yarisayim demiyorum da en dusuk oy alacaka kadar da kotu oldugunu dusünmemistim