- 28 Haziran 2011
- 62.170
- 155.914
- 898
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsunAntepfıstıklı meyve şölenli pasta
Cocostar pasta
Çilekli Cheesecake olarak oyumu kullandım ama çook zorlandım 3 tane oy yetmedii kiherkesin eline emeğine sağlık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsunAntepfıstıklı meyve şölenli pasta
Cocostar pasta
Çilekli Cheesecake olarak oyumu kullandım ama çook zorlandım 3 tane oy yetmedii kiherkesin eline emeğine sağlık
![]()
Çok teşekkür ederim canımÜç tane oy hakkı çok az değil mi yaa bu birbirinden güzel tarifler için
Birine oy versem diğeri aklımda kaldı.
Ama şimdilik bana verilen oy hakkımı; cocostar pasta, çilekli cheesecake ve güllaç için kullandım. Bir oy hakkım daha olsaydı kesinlikle sütlaca kullanırdım. Herkese başarılar diliyorum, ellerinize sağlık
Rica ederim ellerinize sağlık . Böyle güzel tarifleri ve sunumları görünce yarışmaya girmem için on fırın daha ekmek yemem gerektiğini anlıyorumÇok teşekkür ederim canım❤
![]()
Çok tatlısınızRica ederim ellerinize sağlık . Böyle güzel tarifleri ve sunumları görünce yarışmaya girmem için on fırın daha ekmek yemem gerektiğini anlıyorumçok çok fazla marifetli buradaki hanımlar
Durumum vahim desene doktorLamba bile taktım![]()
Şuan sizleri takipteyim hazır olduğum anda bende yanınızda yerimi alacağımÇok tatlısınızbende yeni katılmaya başladım. Sizde yaparsiniz, bir yerden başlayın yeter
tüm arkadslar çok yardim ediyo
![]()
Neyse bir daha dikkat edersinDurumum vahim desene doktor![]()
Şuan sizleri takipteyim hazır olduğum anda bende yanınızda yerimi alacağımBayılıyorum aranızdaki sohbete hepiniz çok şekersiniz
![]()
Nevoş sitede sıkıntı mı var zor açıyor sayfalarıNeyse bir daha dikkat edersin![]()
Bende sıkıntı yok şampiyonNevoş sitede sıkıntı mı var zor açıyor sayfaları![]()
Kim çekişiyor tek 1. varVar ama niye yok nevoş![]()
Lamba taktım yaYaaa inanmıorummmmm3 oy hakkı varmışşşş
Ben 2 diye direk 2 tıkladımmmmmmmm
Bana bidaha oy verme hakkı tanınsın bakın hamileyim günahtır yazıktır![]()
Yaaa nevoş yaaBende sıkıntı yok şampiyon![]()
Abla gözm kapalı hızlı hızlı geçem dedim oy vermek için..Lamba taktım ya![]()