- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.730
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun ❤Antepfıstıklı meyve şölenli pasta
Cocostar pasta
Çilekli Cheesecake olarak oyumu kullandım ama çook zorlandım 3 tane oy yetmedii ki herkesin eline emeğine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun ❤Antepfıstıklı meyve şölenli pasta
Cocostar pasta
Çilekli Cheesecake olarak oyumu kullandım ama çook zorlandım 3 tane oy yetmedii ki herkesin eline emeğine sağlık
Demistim nevoşLamba bile taktım
Çok teşekkür ederim canım ❤Üç tane oy hakkı çok az değil mi yaa bu birbirinden güzel tarifler için
Birine oy versem diğeri aklımda kaldı.
Ama şimdilik bana verilen oy hakkımı; cocostar pasta, çilekli cheesecake ve güllaç için kullandım. Bir oy hakkım daha olsaydı kesinlikle sütlaca kullanırdım. Herkese başarılar diliyorum, ellerinize sağlık
Var ama niye yok nevoş3 oy iyi mi oldu sanki çekişme yok
Rica ederim ellerinize sağlık . Böyle güzel tarifleri ve sunumları görünce yarışmaya girmem için on fırın daha ekmek yemem gerektiğini anlıyorum çok çok fazla marifetli buradaki hanımlarÇok teşekkür ederim canım ❤
Çok tatlısınız bende yeni katılmaya başladım. Sizde yaparsiniz, bir yerden başlayın yeter tüm arkadslar çok yardim ediyoRica ederim ellerinize sağlık . Böyle güzel tarifleri ve sunumları görünce yarışmaya girmem için on fırın daha ekmek yemem gerektiğini anlıyorum çok çok fazla marifetli buradaki hanımlar
Durumum vahim desene doktorLamba bile taktım
Şuan sizleri takipteyim hazır olduğum anda bende yanınızda yerimi alacağım Bayılıyorum aranızdaki sohbete hepiniz çok şekersinizÇok tatlısınız bende yeni katılmaya başladım. Sizde yaparsiniz, bir yerden başlayın yeter tüm arkadslar çok yardim ediyo
Neyse bir daha dikkat edersinDurumum vahim desene doktor
Şuan sizleri takipteyim hazır olduğum anda bende yanınızda yerimi alacağım Bayılıyorum aranızdaki sohbete hepiniz çok şekersiniz
Nevoş sitede sıkıntı mı var zor açıyor sayfalarıNeyse bir daha dikkat edersin
Bende sıkıntı yok şampiyonNevoş sitede sıkıntı mı var zor açıyor sayfaları
Kim çekişiyor tek 1. varVar ama niye yok nevoş
Lamba taktım yaYaaa inanmıorummmmm3 oy hakkı varmışşşş
Ben 2 diye direk 2 tıkladımmmmmmmm
Bana bidaha oy verme hakkı tanınsın bakın hamileyim günahtır yazıktır
Yaaa nevoş yaa bende çok zor giriş yapiyo sayfalaraBende sıkıntı yok şampiyon
Abla gözm kapalı hızlı hızlı geçem dedim oy vermek için..Lamba taktım ya