- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ayy ne güzel karşılama merviskom balım konu açılması dimiii yerim alayımASSOSyal sosyal geldiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzel karşılama merviskom balım konu açılması dimiii yerim alayımASSOSyal sosyal geldiiii
Günaydı miniğim çok şükür iyilik senden ne haber ❤Nağber
Ablam geçmiş olsunEvet Evvacim başım infilak edecek dedim ama eski toprak olunca hâlâ yaşıyorum çok teşekkür ederim. Bugün niyetlenmeyince bayağı hafifledi.
İyi bende kalktım geldim buraya bakayım dedimGünaydı miniğim çok şükür iyilik senden ne haber ❤
Sabah kahvaltıdaSahurda mi yedin yüreği
Sabah günaydin demistim halbuki
Meleğim çok teşekkür ederim.Ablam geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ablacım inşallh hemen geçerde eser kalmazEvet Evvacim başım infilak edecek dedim ama eski toprak olunca hâlâ yaşıyorum çok teşekkür ederim. Bugün niyetlenmeyince bayağı hafifledi.
Nagber kirazlı hatunAyy ne güzel karşılama merviskom balım konu açılması dimiii yerim alayım
Görmedim hemşomSabah günaydin demistim halbuki
Gunaydin ozamanGörmedim hemşom
Oy ciceeemm çok geçmiş olsun ❤Evet Evvacim başım infilak edecek dedim ama eski toprak olunca hâlâ yaşıyorum çok teşekkür ederim. Bugün niyetlenmeyince bayağı hafifledi.
GünaydınGunaydin ozaman
İyi yaptın miniğim sahalara geri dön artıkİyi bende kalktım geldim buraya bakayım dedim