- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Ohh beeeeeBence bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh beeeeeBence bitti
Nevoş yaa pınardan sonra ki ilk kk yarışmasını merak ediyorum ben ben hediye kazanmak istiyorum banene yaaBence bitti
Fikilerinizi söyleyinBen henüz düşünmedimNevoş yaa pınardan sonra ki ilk kk yarışmasını merak ediyorum ben ben hediye kazanmak istiyorum banene yaa
Ben birinci olacakmış gibi olsun benceFikilerinizi söyleyinBen henüz düşünmedim
Haziran'da başlarız
Cheesecake kategorisi olmalı o zamanBen birinci olacakmış gibi olsun bence
Ne olsunBen birinci olacakmış gibi olsun bence
O da olur bana uyar yasi ,bu sefer cikilatali yaparımCheesecake kategorisi olmalı o zaman
Yumurta olsun menemen yapayım ♀Ne olsun
Yaparsın sen, artık her şeyi yaparsınO da olur bana uyar yasi ,bu sefer cikilatali yaparım
Baklava da deneyeyim de icimde kalmasın yasiYaparsın sen, artık her şeyi yaparsın
Bir şey soracağım. Bu bölümde mütemadiyen yarışma var mı?Fikilerinizi söyleyinBen henüz düşünmedim
Haziran'da başlarız
Evet evet var her ay var hemso pınar var diye şuan böyleBir şey soracağım. Bu bölümde mütemadiyen yarışma var mı?
Normalde kk yarışmaları bir ay sürüyo, tarif yapma süresi daha uzunBir şey soracağım. Bu bölümde mütemadiyen yarışma var mı?
Kalmaz kalmaz, baklava orjinal cheesecake’den kolayBaklava da deneyeyim de icimde kalmasın yasi
Aaa gecekten mi çok sevindim o zaman, bayrama kadar denerim o zaman taktım kafama ceviz alayım en iyisiKalmaz kalmaz, baklava orjinal cheesecake’den kolay
Ceviz-fındık-fıstıkAaa gecekten mi çok sevindim o zaman, bayrama kadar denerim o zaman taktım kafama ceviz alayım en iyisi
Hic yemedim fındıklı ben ama denemeyi isterimCeviz-fındık-fıstık
Ben en çok fındıklı severim
Ben fıstıklıCeviz-fındık-fıstık
Ben en çok fındıklı severim
Biliyon ağzının tadiniBen fıstıklı
Denemelisin canımHic yemedim fındıklı ben ama denemeyi isterim