- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
O çok olur yaYarım kilo neyimize yetmiyorŞuan bir kilo baklavayı yiyebilecek durumdayım, şekerim zebil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O çok olur yaYarım kilo neyimize yetmiyorŞuan bir kilo baklavayı yiyebilecek durumdayım, şekerim zebil
Durdurur oDurur mu ki
Fazla olur sankiDurur mu ki
Şekeri toz olarak bile yiyebilirim şuanO çok olur yaYarım kilo neyimize yetmiyor
Zorlarsa belkiDurdurur o
Verdim sankiAma sadece onlar değil neler neler verdimCheescake verdiysen hiç konu açmadan çekileyim Nevreste
Bu hafta fena geçecekŞekeri toz olarak bile yiyebilirim şuan
Ya da baklava ile şekerpareyi üst üste koyup mu yesemFazla olur sanki
Baklava varsa zayen direct herkes çekilsin birimiz değilVerdim sankiAma sadece onlar değil neler neler verdim
Cidden verdin mi? Çünkü çiskek vermicem demiştinVerdim sankiAma sadece onlar değil neler neler verdim
Offff tamam yaYa da baklava ile şekerpareyi üst üste koyup mu yesem
FındıklıOffff tamam ya
San sebastian vermiyorum canım chesecake vermiyorum demedim.Cidden verdin mi? Çünkü çiskek vermicem demiştin
Çiskek diyişine yaaaCidden verdin mi? Çünkü çiskek vermicem demiştin
Of keşke çiskek alsaydım yaaaa Ben vermicen diye anladımSan sebastian vermiyorum canım chesecake vermiyorum demedim.
Zaten alamazdın ilk yazan sen değilsinOf keşke çiskek alsaydım yaaaa Ben vermicen diye anladım
Senin tatlın ne olabilir ki acaba ayşo yaOf keşke çiskek alsaydım yaaaa Ben vermicen diye anladım
Ama çiskekin de çeşidi var kaç tane çiskek verdinZaten alamazdın ilk yazan sen değilsin
Sen 3.ya da 5. falan yazdın
Büyük sırSenin tatlın ne olabilir ki acaba ayşo ya