- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Demez miyim hele o cizkek beni benden aldı yapıp satsam diye düşündüm bi ara ,bu kadar güzel yapabileceğimi bilmiyordumBen neymişim be abi diyorsun değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demez miyim hele o cizkek beni benden aldı yapıp satsam diye düşündüm bi ara ,bu kadar güzel yapabileceğimi bilmiyordumBen neymişim be abi diyorsun değil mi
Harfler değişmeliNebil, Nebiye? Hadi, Hadiye?
Ya inan denemeden olmuyor:)Küçük bir borcam kadar acarım belki yaa dur bunu düşüneyim nevoş ama soğuk baklava olacak özellikle nevoş
Sen her şeyi yaparsınDemez miyim hele o cizkek beni benden aldı yapıp satsam diye düşündüm bi ara ,bu kadar güzel yapabileceğimi bilmiyordum
Ustalarımdan öğrenmeye hazırımHazırı daha zor, çabuk kuruyor, kesilmiyor
Ben ve NebiyeNebil, Nebiye? Hadi, Hadiye?
Baklava değil burma yapmıştım deli olmuştumHazırı daha zor, çabuk kuruyor, kesilmiyor
Y ve İ harfi varmı eniştedeBen ve Nebiye
Asla bulamazsınız
Ayy çok heyecanlandim şuanYa inan denemeden olmuyor:)
Küçük bir borcam denersin:)
Hatta bu sıralar dene:)
Parçalandı mıBaklava değil burma yapmıştım deli olmuştum
Y Var canım sen değiştirY ve İ harfi varmı eniştede
Akşam paylaşmıştım gördün mü baklava tarifimi detaylı resim var:)Ayy çok heyecanlandim şuan
canım nevoş, inanıyorsun ya daha çok gaza geliyorumSen her şeyi yaparsın
Hep kuruduYa oldu ama ben öldüm açsam daha kolaydıParçalandı mı
Canım çok büyük gelişme gösteriyorsunKim inanmaz sanacanım nevoş, inanıyorsun ya daha çok gaza geliyorum
Toplam kaç harf?3.Y ve 5.O Var canım sen değiştir
Gördüm ama linki tıklamadım nevoşumAkşam paylaşmıştım gördün mü baklava tarifimi detaylı resim var:)
Buldum3.Y ve 5.O Var canım sen değiştir
5 harfToplam kaç harf?
Ev Yapımı BaklavaGördüm ama linki tıklamadım nevoşum