- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.141
- 43
Evet 1 tatlımız daha var:)Enee gerçekten mi, 3.haftadayız dimi şu an kafam karıştı iyice tatlı bi daha mı olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 1 tatlımız daha var:)Enee gerçekten mi, 3.haftadayız dimi şu an kafam karıştı iyice tatlı bi daha mı olcak
Bende var, yolla gelsin elticimBurada olmayan arkadaşlara haksızlık etmek istemem yoksa söylerim sıkıntı değil:)
Dolapta sarma,mantı,içli köfte yok mu
Ona bende katılırım bananeBende var, yolla gelsin elticim
Ali, Ahmet, Mehmet, Mustafa, Muhammet, SadıkEski ve geleneksel erkek isimlerinden
Malatya, çık aradanOna bende katılırım banane
CıksAli, Ahmet, Mehmet, Mustafa, Muhammet, Sadık
Tabi canım haksızlık olmamalı zaten, ben nedense çorba hissediyorum onu yazmak istedim eveeet ek olarak katmer, patlıcanlı çörek, haşhaşlı poğaça da var(annem❤)Burada olmayan arkadaşlara haksızlık etmek istemem yoksa söylerim sıkıntı değil:)
Dolapta sarma,mantı,içli köfte yok mu
Herkesin kocasının adını biliyor musunyasminsay bunca aylık hukukumuz var, ben senin kocanın adını bilmiyorum
Nevoş bayram tatlısı demiştin, tabiki baklava buuEvet 1 tatlımız daha var:)
“M” harfinden devam etAli, Ahmet, Mehmet, Mustafa, Muhammet, Sadık
Tamam onlar hazır olsunTabi canım haksızlık olmamalı zaten, ben nedense çorba hissediyorum onu yazmak istedim eveeet ek olarak katmer, patlıcanlı çörek, haşhaşlı poğaça da var(annem❤)
Seninkini bilmiyorumHerkesin kocasının adını biliyor musun
Yaa sen var yaaAli, Ahmet, Mehmet, Mustafa, Muhammet, Sadık
Herkes baklava yapsın bir sürü çeşiti var:)Nevoş bayram tatlısı demiştin, tabiki baklava buu
Diğerlerini biliyorsun yani:)Seninkini bilmiyorum
Mahmut“M” harfinden devam et
Mahmut“M” harfinden devam et
Teşekkür ederim canım ❤Tabiki harika olmuş keşke yesem
ÖğrenirizDiğerlerini biliyorsun yani:)
Ama ya Gizli olacak katılım anlamazsınızMalatya, çık aradan