- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
Allah iyilik versin canımİyi şükür abla bir bakayım dedim yeni konu açılmış şükür aynı devam bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin canımİyi şükür abla bir bakayım dedim yeni konu açılmış şükür aynı devam bende
Amin cümlemizeAllah iyilik versin canım
Sağol ablammBak ben böyle seviyorumEllerine sağlık
Vereyim aplama bı kaseBlue_Peri sütlaç mı yaptın sen?
Eyiiii senden nağbeeerNagber
Kurban olurum yapıyorum ben sağol. Oyum sana.Vereyim aplama bı kase
İyi bende şekerleme yapacaktım uyutmadilarEyiiii senden nağbeeer
Hay maşallah ne güzelVar canımHatta her şey varNar,hurma,üzüm,dut,incir,erik,elma,kiraz,vişne,kayısı,armut,ceviz,şeftali Tabi bunların farklı çeşitleri var
Oo çok güzel olmuş, ellerine sağlık Nevreste ablacığım@DahliadivinKadınlar Kulübü on Instagram: "6.gün iftar menüsü: - Domates Çorbası -Beyti -Fava -Kalburabastı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin #hergünebiriftar
91 likes, 1 comments - kadinlarkulubu on April 18, 2021: "6.gün iftar menüsü: - Domates Çorbası -Beyti -Fava -Kalburabastı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin #hergünebiriftarmenüsü".www.instagram.com
LezzetliCipetpet
@Elalis
@Raxeria
Ellerine sağlık canım yok kız bu yarışmaya değil bugün bende yaptım sutlacta makarasina attım ablamaKurban olurum yapıyorum ben sağol. Oyum sana.
Bu saatte ne şekerlemesi iyi yapmışlarİyi bende şekerleme yapacaktım uyutmadilar
Anacım apartmanda virüs var diye merdivenci kadın gelmiyor iş başa düştü korona olmayanlar olaraktan iki komşu safiye ile Gülben gibi giriştik apartmana iyi ki girismisiz aspirinler kloroklar dezenfektanlar cillop gibi oldu ama pert oldumBu saatte ne şekerlemesi iyi yapmışlar
Labneli yapsaydın bari konu açsaydınKurban olurum yapıyorum ben sağol. Oyum sana.
Eneeem sizde dikkat edin kuzu kendinize.Anacım apartmanda virüs var diye merdivenci kadın gelmiyor iş başa düştü korona olmayanlar olaraktan iki komşu safiye ile Gülben gibi giriştik apartmana iyi ki girismisiz aspirinler kloroklar dezenfektanlar cillop gibi oldu ama pert oldum
Rica ederim canımOo çok güzel olmuş, ellerine sağlık Nevreste ablacığım
Diğer meyveleri satmıyoruz.Onlar bizimHay maşallah ne güzel
Keşke bizimkiler tekdüze ekip durmasalar