Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Senin tatlı ne zaman gelecek
Hmmm şeyyy ıııı gündüz canlı ders çok vaktimi alıyor yapmaya kalksam güneşi kaçırırım diye yapamadim bi türlü, ama cuma canlı ders yok inşallah cuma düşünüyorum sultanım malzemelerimi almıştım
Eşim kahvaltıda bile yedi oruç tutmuyor işten dolayı tutsa iyi olurdu tabi iş yerine gönderdim çok beğenmişler
Yaa beğenilmez mi yumuşacıktır o, miss miss afiyetler olsun
Yaa gel ben veriyim kalipla birlikte veriyim
Simdi yedim koca bir dilim soylemesi ayip cok guzel olmus valla
Olmuş olmuş belli görüntüsünden teşekkür ederimm yaa afiyet olsun

30 dan sonra öyle yaparım
Aferin. Akıllı kızzz
Ya cok dikkat edin canm cok annem ilk koronayi apartmandaki birinden temassiz bi sekilde kaptigini dusunuyo ayni saatte ise gidip geliyolarmis
Valla bizim apartmanda da 2 aile var. İnadına inadına birbirlerine gidip geliyorlar, yarınlar ypkmuşçasına... biz her +’ten sonra apartmanı dezenfekte ediyoruz Ama bakalım

Sagol canm

Senin tarif akşam yapılır sabah sunum yapılır türdenBence ilk aşamayı akşam yapabilirsin
Cuma tatil gerçi

Aferin. Akıllı kızzz

Valla bizim apartmanda da 2 aile var. İnadına inadına birbirlerine gidip geliyorlar, yarınlar ypkmuşçasına... biz her +’ten sonra apartmanı dezenfekte ediyoruz Ama bakalım
Tedbiri elden birakmayin yinede olursa cagre yok hepimiz olucaz bi sekilde benm annem 2 kez gecirdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…