- 22 Temmuz 2017
- 44.970
- 133.084
- 598
Oysa ki ben seni çok beğenmiştimS
Sonuçta hepinizinkini beğenmedim hak geçirmedim yaniiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oysa ki ben seni çok beğenmiştimS
30 dan sonra öyle yaparımveremem Alsem istemiyor de![]()
Birlik olup kipleyelim kirmıziyi hic sevmem
Ya cok dikkat edin canm cok annem ilk koronayi apartmandaki birinden temassiz bi sekilde kaptigini dusunuyo ayni saatte ise gidip geliyolarmisApartmanda covide direnen son 5 hane kaldık.![]()
Uçmak istiyorsun galibaS
Hmmm şeyyy ııııSenin tatlı ne zaman gelecek![]()
Yaa beğenilmez mi yumuşacıktır o, miss miss afiyetler olsunEşim kahvaltıda bile yedioruç tutmuyor
işten dolayı tutsa iyi olurdu tabi
iş yerine gönderdim çok beğenmişler
![]()
Olmuş olmuş belli görüntüsünden teşekkür ederimm yaa afiyet olsunYaa gel ben veriyim kalipla birlikte veriyim![]()
Simdi yedim koca bir dilim soylemesi ayip cok guzel olmus valla![]()
Ben begenilmeyecek insan mıyım?Oysa ki ben seni çok beğenmiştim![]()
Cok ayipBirlik olup kipleyelim kirmıziyi hic sevmem![]()
Aferin. Akıllı kızzz30 dan sonra öyle yaparım![]()
Valla bizim apartmanda da 2 aile var. İnadına inadına birbirlerine gidip geliyorlar, yarınlar ypkmuşçasına... biz her +’ten sonra apartmanı dezenfekte ediyoruz Ama bakalımYa cok dikkat edin canm cok annem ilk koronayi apartmandaki birinden temassiz bi sekilde kaptigini dusunuyo ayni saatte ise gidip geliyolarmis
Sagol canmHmmm şeyyy ııııgündüz canlı ders çok vaktimi alıyor yapmaya kalksam güneşi kaçırırım diye yapamadim bi türlü, ama cuma canlı ders yok inşallah cuma düşünüyorum sultanım malzemelerimi almıştım
Yaa beğenilmez mi yumuşacıktır o, miss miss afiyetler olsun
Olmuş olmuş belli görüntüsünden teşekkür ederimm yaa afiyet olsun![]()
Bunun sonucunu bence dusunmelisin nevosUçmak istiyorsun galiba![]()
Senin tarif akşam yapılır sabah sunum yapılır türdenHmmm şeyyy ııııgündüz canlı ders çok vaktimi alıyor yapmaya kalksam güneşi kaçırırım diye yapamadim bi türlü, ama cuma canlı ders yok inşallah cuma düşünüyorum sultanım malzemelerimi almıştım
Yaa beğenilmez mi yumuşacıktır o, miss miss afiyetler olsun
Olmuş olmuş belli görüntüsünden teşekkür ederimm yaa afiyet olsun![]()
Bu soruyu sana yönelte bilirmiyim sebeb?Sebep ?
Amin pampa
![]()
Kibleyecekler yanacaksınBunun sonucunu bence dusunmelisin nevos![]()
Tedbiri elden birakmayin yinede olursa cagre yokAferin. Akıllı kızzz
Valla bizim apartmanda da 2 aile var. İnadına inadına birbirlerine gidip geliyorlar, yarınlar ypkmuşçasına... biz her +’ten sonra apartmanı dezenfekte ediyoruz Ama bakalım![]()
Aaaaaaa 6 ay arayla mı yoksa daha mı kısa sürdü?Tedbiri elden birakmayin yinede olursa cagre yokhepimiz olucaz bi sekilde benm annem 2 kez gecirdi ya
Hmm aslında onu da düşündüm doğru diyorsun yaa. Dur özelden bi şey sorcam sanaSenin tarif akşam yapılır sabah sunum yapılır türdenBence ilk aşamayı akşam yapabilirsin
Cuma tatil gerçi![]()
Sor canımHmm aslında onu da düşündüm doğru diyorsun yaa. Dur özelden bi şey sorcam sana![]()
Huniliyim benBu soruyu sana yönelte bilirmiyim sebeb?![]()
Yapma nevoş günahtırKibleyecekler yanacaksın![]()
Ben yapmazsam başkası yapacakHuniliyim ben
Yapma nevoş günahtır![]()