• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Senin tatlı ne zaman gelecek🤣
Hmmm şeyyy ıııı🤪🤪🤪 gündüz canlı ders çok vaktimi alıyor yapmaya kalksam güneşi kaçırırım diye yapamadim bi türlü, ama cuma canlı ders yok inşallah cuma düşünüyorum sultanım malzemelerimi almıştım 🥰
Eşim kahvaltıda bile yedi :KK70: oruç tutmuyor 😒 işten dolayı tutsa iyi olurdu tabi 😒 iş yerine gönderdim çok beğenmişler 😁
Yaa beğenilmez mi yumuşacıktır o, miss miss afiyetler olsun🤩🤩🤩
Yaa gel ben veriyim kalipla birlikte veriyim 😂
Simdi yedim koca bir dilim soylemesi ayip cok guzel olmus valla 🙈
Olmuş olmuş belli görüntüsünden teşekkür ederimm yaa afiyet olsun 🥰🤗🤗

30 dan sonra öyle yaparım🤣
Aferin. Akıllı kızzz :KK19:
Ya cok dikkat edin canm cok annem ilk koronayi apartmandaki birinden temassiz bi sekilde kaptigini dusunuyo ayni saatte ise gidip geliyolarmis
Valla bizim apartmanda da 2 aile var. İnadına inadına birbirlerine gidip geliyorlar, yarınlar ypkmuşçasına... biz her +’ten sonra apartmanı dezenfekte ediyoruz Ama bakalım 🤷🏻‍♀️

Hmmm şeyyy ıııı🤪🤪🤪 gündüz canlı ders çok vaktimi alıyor yapmaya kalksam güneşi kaçırırım diye yapamadim bi türlü, ama cuma canlı ders yok inşallah cuma düşünüyorum sultanım malzemelerimi almıştım 🥰

Sagol canm 🤭🤭

Senin tarif akşam yapılır sabah sunum yapılır türden😊Bence ilk aşamayı akşam yapabilirsin😊
Cuma tatil gerçi🤗

Aferin. Akıllı kızzz :KK19:

Valla bizim apartmanda da 2 aile var. İnadına inadına birbirlerine gidip geliyorlar, yarınlar ypkmuşçasına... biz her +’ten sonra apartmanı dezenfekte ediyoruz Ama bakalım 🤷🏻‍♀️
Tedbiri elden birakmayin yinede olursa cagre yok 🤷‍♀️ hepimiz olucaz bi sekilde benm annem 2 kez gecirdi ya

Back