- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
Bekliyorum canisii :)Bende diyetteyim kuzum cok ta acıktım
Geldi simdi gullac iftardan sonra yiycem bakalim düşüncelerimi paylasirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum canisii :)Bende diyetteyim kuzum cok ta acıktım
Geldi simdi gullac iftardan sonra yiycem bakalim düşüncelerimi paylasirim
Yapcam kiz canimi cektrdin :) yaparken alirim ifadeni puf nokta flnCanım ben gül suyu konulunca sevmiyorum, yutamıyorum bile... Kimi güllacın yufkası da çok nişastalı oluyor, tadı güzel olmuyor. Kullanılan güllaç markası da önemli tadında yani. Ramazan deyince aklıma güllaç gelir diyebilirim, çok severim
Aklıma gelen her şeyi yazdım zaten çok kolay ama sorun olursa da mutlaka cevaplarım canımYapcam kiz canimi cektrdin :) yaparken alirim ifadeni puf nokta fln
TeşekkürlerAklıma gelen her şeyi yazdım zaten çok kolay ama sorun olursa da mutlaka cevaplarım canım
Allah kolaylik versin canım.Emme olayi farkli ya sanki emince cocuk somuruluyor gibi oluyorsun:) hep yemek istiyorsun falan:) o donmde dehset yiyicilerdendim diyet iyi ya sahurda herzamanki khvltimi ediyorum 1dilim ekmgimle aksamda corba salata yada yemeğin durumuna gore ayarliyorum.karbonhidrat az almaya çalışıyorum ama arada kaciyo tabiki.dün börek yedim mesela ama birakmak yok devam,aksamda halim olmuyo sahura yakin spor yapıyorum. Ramazani degerlndiricem kismetse fena degil ama rabbim sabrını veriyor bir sekilde.basim fln donuyo sonlara dogru beynim sulaniyo hepsi bu
Amin hepimize korecimmAllah kolaylik versin canım.
Senide sahneye alalımOoo amma tarif birikmis
Birgün de iyi birşey söylesen şaşarımEvet bildin 3 gün sonra 1 yaş daha büyüyorumNevreste canim görmeye ne yaslanmissin beee
Hani bizim mantı nerede kaldı@Portakal Sulu Ordek kız yoluk ördek, seni düelloya davet ediyorum korkup kaçacak mısın? Yarın yapıp önümüze koyacak mısın bakalım
Ah canlarım benim bu kategoride bayağı soran oldu beniGerçi katılmadığıma sevinenler de var amadeynepnaz 'cım gözlerim senin menünü aradı ama göremedimdi.
Maşallah de ,masaya vur ,kulağını çek ,cık cık yapOoo amma tarif birikmis
Kim yapıyor pinko mu?Yapmışken resim de çeksin .Resim çekmişken yarışmaya da katılsınHani bizim mantı nerede kaldı
Evet Pinko bugün mantı yaptı.Nerede onda o marifet yarışmaya katılacakKim yapıyor pinko mu?Yapmışken resim de çeksin .Resim çekmişken yarışmaya da katılsın
pinkstrap mantının resimlerini çektin mi?Ben de diyorum neden meydan okuyor pinko,elinde resimler var benceEvet Pinko bugün mantı yaptı.Nerede onda o marifet yarışmaya katılacak
Var tabi olmaz mıpinkstrap mantının resimlerini çektin mi?Ben de diyorum neden meydan okuyor pinko,elinde resimler var bence
O kadar açtım o kadar açtım ki düzensiz çektimpinkstrap mantının resimlerini çektin mi?Ben de diyorum neden meydan okuyor pinko,elinde resimler var bence
Senden bir son dakika golü bekliyordum halbukiAh canlarım benim bu kategoride bayağı soran oldu beniGerçi katılmadığıma sevinenler de var ama
Maşallah de ,masaya vur ,kulağını çek ,cık cık yap
Sofradan kalktığımdan beri gözüm kalan mantıda, çok az yedim doymadımHani bizim mantı nerede kaldı