Geçmiş olsun,tendon kopuğu da bayağı problem oluyor.Benim oğlumda da el parmağında tendon kopması sonucu olmuştu ameliyat,bayağı uğraşmıştık.Sağol canım,ayağım zaten ameliyatlıydı tendom koğuğu vardı,bu seferde aşil tendonda ödem ve kalınlaşma çıktı..
Geçmiş olsun,tendon kopuğu da bayağı problem oluyor.Benim oğlumda da el parmağında tendon kopması sonucu olmuştu ameliyat,bayağı uğraşmıştık.
Topikte herkes tok evin aç kedisi oluyorNeden bu bölume geldigimi sorgulayinca ac oldugumu anliyorum
Üzülme kız
Ramazanda bol bol oldu zaten ablacimYarasın bal şeker olsun diyeyim
Hamur, tatlı, yağlı şeyler olmasada bariTam hepsini okuyamadim.
Sürpriz olacagini duymustum, bakalim şansımıza ne cikacak?
Kaza mı atlattın ,neden o kadar zarar gördü ki,hem bilek hem ayak ?Oğlunada çok geçmiş olsun,tendom sıkıntılı bişey zaten,bendede bilekte koptu 4 taneymiş normalde hepsi gitmişti..
45 gün alçıda kaldı ayak bunun düşmesi var bide evde uçmuştum resmen ..
O mesajı okuyunca ben de olmadım daha yazacaktım da ,aynı şeyi yaza yaza parmağımda tüy bitti
Topikte herkes tok evin aç kedisi oluyor
Üzülme kızdeynepnaz da olmadı daha
Ramazanda bol bol oldu zaten ablacim
Hamur, tatlı, yağlı şeyler olmasada bariyazın birde kolesterol le uğraşmayalım
Kaza mı atlattın ,neden o kadar zarar gördü ki,hem bilek hem ayak ?
Bir parmak için bile 40 gün askıda kalmıştı,ayağı düşünemiyorum bile
Benim kolesterol ,tiroit yine uçuşa geçmişHamur, tatlı, yağlı şeyler olmasada bariyazın birde kolesterol le uğraşmayalım
Benim kolesterol ,tiroit yine uçuşa geçmiş
Kadın olunca ,hele de evde tek olunca kaçınılmaz oluyor.Ben de hamileyken ,doğumdan sonra rahat edemiyordum.Yapma diyorlar ama mecbur yapıyorsun ,ben yapmayayım da kim yapacakValla düşünme bile o alçılı ayakla evi viledalamaya kalkmıştım
Pehhhhh ben 1 sene her ay itina ile yazdım gıkım çıkmadıO mesajı okuyunca ben de olmadım daha yazacaktım da ,aynı şeyi yaza yaza parmağımda tüy bitti
Değil miRamazan ayında kilo almamak mümkünmü yani
Bende 10una randevu aldım dahiliye ye , ramazan yaramadı bana pekBenim kolesterol ,tiroit yine uçuşa geçmiş
Kadın olunca ,hele de evde tek olunca kaçınılmaz oluyor.Ben de hamileyken ,doğumdan sonra rahat edemiyordum.Yapma diyorlar ama mecbur yapıyorsun ,ben yapmayayım da kim yapacakTemizlikçi de olsa 24 saat evde değil ya,Ev pis olunca ,yapılacak iş olunca insanın gözüne batıyor ,e haliyle iyileşme süreci de uzuyor böylece
Hep 200 lerde falan olurdu,tiroitlerle alakalıymış galiba.Tiroit uçunca o da uçmuş.İlaç falan kullanıyor musun ?Kolestrol benimde yüksek en son 380 filandıseninki ne kadar
Pehhhhh ben 1 sene her ay itina ile yazdım gıkım çıkmadıyeni nesil hep böylesiniz
Değil miuçtum bende
Bende 10una randevu aldım dahiliye ye , ramazan yaramadı bana pek
Hep 200 lerde falan olurdu,tiroitlerle alakalıymış galiba.Tiroit uçunca o da uçmuş.İlaç falan kullanıyor musun ?
Ben de 14 Temmuza Endokrin bölümüne aldım,normalde kontrollerim orada ,uzak diye sağlık ocağına ,devlet hastanesine gidiyordum ,iyi bir azar yiyeceğim göz önündeBende 10una randevu aldım dahiliye ye , ramazan yaramadı bana pek
200 sınır değil mi zaten 92-200 arası , benim en son 178 di sanırımHep 200 lerde falan olurdu,tiroitlerle alakalıymış galiba.Tiroit uçunca o da uçmuş.İlaç falan kullanıyor musun ?
60 kilo mu?Dövseydin bariBende uçtum bide oruç tutmadığım halde 60 kiloyum şu anda..
Düz hesap 200 dedim ,yuvarladım200 sınır değil mi zaten 92-200 arası , benim en son 178 di sanırım
60 kilo mu?Dövseydin bari
Ben 71 olmuşum,Aus beni çağırıp duruyor seni zayıflatayım diye
60 miBende uçtum bide oruç tutmadığım halde 60 kiloyum şu anda..
Allah'tan ben atlamiyorum, randevusu dolu olsa bile kayniyorum arayaBen de 14 Temmuza Endokrin bölümüne aldım,normalde kontrollerim orada ,uzak diye sağlık ocağına ,devlet hastanesine gidiyordum ,iyi bir azar yiyeceğim göz önünde
Deynebim hiç deme ,6560 kilo mu?Dövseydin bari
Ben 71 olmuşum,Aus beni çağırıp duruyor seni zayıflatayım diye