- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- 158
Merhaba hanımlar.
Haftaya kendi ailemi ve esimin ailesini iftara davet etmeyi planlıyorum. toplam 9 kisi olacagiz.
calisiyorum ve bir oglum var. bu yuzden pratik ama lezzetli bir menu olusturmaya calisiyorum.
aklimdaki menu soyle:
süzme mercimek corbası
içli köfte (isyerimde satan bir ablamiz var ona yaptiracağım)
yogurtlu kırmızı biber
domates salatası
patetes pureli fırında biftek
tavuk pirzola ile pirinç pilavı
süt helvası yanına kesme dondurma.
onden corba verecegim. icli kofte yogurtlu biber domates salata ortada olacak. sonra servis tabagina pureli biftek, tavuk ve pirinc pilavinı servis edeceğim. son olarak süt helvasi ve kesme dondurma cayla beraber olacak.
sizce nasıl menü? ortadaki cesitler az mı? hazir cig kofte de alsam mı? ne dersiniz?
bir de servis tabağında pure biftek tavuk ve pilavdan baska kasarli mantar da mı servis etsem. servis tabagi cok mu karisik olur?
bana bir akıl verin.
edit: son durum.
süzme mercime corbası
icli kofte
yogurtlu kirmizi biber
coban salata
pureli biftek
sebze garnituru
kasarli mantar.
sut helvası.
Haftaya kendi ailemi ve esimin ailesini iftara davet etmeyi planlıyorum. toplam 9 kisi olacagiz.
calisiyorum ve bir oglum var. bu yuzden pratik ama lezzetli bir menu olusturmaya calisiyorum.
aklimdaki menu soyle:
süzme mercimek corbası
içli köfte (isyerimde satan bir ablamiz var ona yaptiracağım)
yogurtlu kırmızı biber
domates salatası
patetes pureli fırında biftek
tavuk pirzola ile pirinç pilavı
süt helvası yanına kesme dondurma.
onden corba verecegim. icli kofte yogurtlu biber domates salata ortada olacak. sonra servis tabagina pureli biftek, tavuk ve pirinc pilavinı servis edeceğim. son olarak süt helvasi ve kesme dondurma cayla beraber olacak.
sizce nasıl menü? ortadaki cesitler az mı? hazir cig kofte de alsam mı? ne dersiniz?
bir de servis tabağında pure biftek tavuk ve pilavdan baska kasarli mantar da mı servis etsem. servis tabagi cok mu karisik olur?
bana bir akıl verin.
edit: son durum.
süzme mercime corbası
icli kofte
yogurtlu kirmizi biber
coban salata
pureli biftek
sebze garnituru
kasarli mantar.
sut helvası.
Son düzenleyen: Moderatör: