Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 293.957 605.005 43 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #21 gazeldustubaglara .!.: bizim buralar balık dolu yahu pastalar bence de olmalı.. çünkü bir kez yapılmış bildiğim kadarıyla... Genişletmek için tıkla... Vardır ama mevsimi değilEkimden sonra yaparız inşaallah Pasta 2 defa yapıldı canımYine yaparız sorun değil
gazeldustubaglara .!.: bizim buralar balık dolu yahu pastalar bence de olmalı.. çünkü bir kez yapılmış bildiğim kadarıyla... Genişletmek için tıkla... Vardır ama mevsimi değilEkimden sonra yaparız inşaallah Pasta 2 defa yapıldı canımYine yaparız sorun değil
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Ocak 2012 10.411 2.199 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #22 Nevreste .!.: Vardır ama mevsimi değilEkimden sonra yaparız inşaallah Pasta 2 defa yapıldı canımYine yaparız sorun değil Genişletmek için tıkla... hımmm 2 mi oldu ben atlamışım
Nevreste .!.: Vardır ama mevsimi değilEkimden sonra yaparız inşaallah Pasta 2 defa yapıldı canımYine yaparız sorun değil Genişletmek için tıkla... hımmm 2 mi oldu ben atlamışım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 293.957 605.005 43 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #23 gazeldustubaglara .!.: hımmm 2 mi oldu ben atlamışım Genişletmek için tıkla... Tabi sen bizi takip etmeyi bıraktın
gazeldustubaglara .!.: hımmm 2 mi oldu ben atlamışım Genişletmek için tıkla... Tabi sen bizi takip etmeyi bıraktın
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Ocak 2012 10.411 2.199 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #24 Nevreste .!.: Tabi sen bizi takip etmeyi bıraktın Genişletmek için tıkla... yok artık geri döndüm allahın izniyle :)
Nevreste .!.: Tabi sen bizi takip etmeyi bıraktın Genişletmek için tıkla... yok artık geri döndüm allahın izniyle :)
reyyan87 Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 3.231 2.354 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #25 revani tarfinizi yazarmısınız yarın misafirim var ama tatlı ne yapsam bilemedim
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Ocak 2012 10.411 2.199 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #26 reyyan87 .!.: revani tarfinizi yazarmısınız yarın misafirim var ama tatlı ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... tabi ki yazarım :) oktay ustanın tarifi.. çok güzel oluyo denedim... KEKİ İÇİN 3 adet yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı haşhaş, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 1,5 su bardağı un, 2 paket vanilin, 1 paket kabartma tozu. Şerbeti İçin: 2,5 su bardağı toz şeker, 3 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı limon suyu.
reyyan87 .!.: revani tarfinizi yazarmısınız yarın misafirim var ama tatlı ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... tabi ki yazarım :) oktay ustanın tarifi.. çok güzel oluyo denedim... KEKİ İÇİN 3 adet yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı haşhaş, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 1,5 su bardağı un, 2 paket vanilin, 1 paket kabartma tozu. Şerbeti İçin: 2,5 su bardağı toz şeker, 3 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı limon suyu.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 293.957 605.005 43 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #27 reyyan87 .!.: revani tarfinizi yazarmısınız yarın misafirim var ama tatlı ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... Tarifler bana ait ve kkda deneyenler oldu tavsiye ederim.İsterseniz sade yapabilirsiniz..Ama kakaolu revaniyi tavsiye ederim.. Kakaolu Revani Haşhaşlı Revani
reyyan87 .!.: revani tarfinizi yazarmısınız yarın misafirim var ama tatlı ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... Tarifler bana ait ve kkda deneyenler oldu tavsiye ederim.İsterseniz sade yapabilirsiniz..Ama kakaolu revaniyi tavsiye ederim.. Kakaolu Revani Haşhaşlı Revani
reyyan87 Guru Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 3.231 2.354 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #28 gazeldustubaglara .!.: tabi ki yazarım :) oktay ustanın tarifi.. çok güzel oluyo denedim... KEKİ İÇİN 3 adet yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı haşhaş, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 1,5 su bardağı un, 2 paket vanilin, 1 paket kabartma tozu. Şerbeti İçin: 2,5 su bardağı toz şeker, 3 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı limon suyu. Genişletmek için tıkla... hemen yanıt yazdıgınız için teşekkür ederim ama haşhaşım yok bunu başka bir misafirime denemek için not ediyorum sağ olun.
gazeldustubaglara .!.: tabi ki yazarım :) oktay ustanın tarifi.. çok güzel oluyo denedim... KEKİ İÇİN 3 adet yumurta, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı haşhaş, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 1,5 su bardağı un, 2 paket vanilin, 1 paket kabartma tozu. Şerbeti İçin: 2,5 su bardağı toz şeker, 3 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı limon suyu. Genişletmek için tıkla... hemen yanıt yazdıgınız için teşekkür ederim ama haşhaşım yok bunu başka bir misafirime denemek için not ediyorum sağ olun.
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Ocak 2012 10.411 2.199 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi gazeldustubaglara #29 reyyan87 .!.: hemen yanıt yazdıgınız için teşekkür ederim ama haşhaşım yok bunu başka bir misafirime denemek için not ediyorum sağ olun. Genişletmek için tıkla... rica ederim canım, :)
reyyan87 .!.: hemen yanıt yazdıgınız için teşekkür ederim ama haşhaşım yok bunu başka bir misafirime denemek için not ediyorum sağ olun. Genişletmek için tıkla... rica ederim canım, :)