arkadaşlar fazla endişelenmeyin nekadar kafaya takarsanız okadar strese girip bebişleri riske atarsınız.ona bakarsanız rahim anomalisi olan kadınların hamile kalmasıda çok güç olur.ama siz kalmışsınız dimi bide böle düşünün.benimde rahmim çift başlı bende aynı sıkıntıları yaşadım ama hamile kaldım ve bebeğimi sağlıklı bi şekilde doğurdum evet bir ay erken doğdu yani 36 haftalık doğdu ama benim özel sebeplerim vardı yani başka hastalıklarımda vardı erken doğumu tetikleyen ayrıca bebeğimin kalp atışarını alamadık kordona dolanmış 3 sefer yani yaramazlık yapmış bıdık rahimde 5 cm.açılmıştı mecbur doğum yaptım.ama hiç bi sağğlık sorunu olmadı biraz küçük doğdu ama küveze bile almadılar sarılık bile olmadı düşünün artık.küçük doğmasının sebebide benim diğer hastalığımdan dolayı fazla beslenemememden kaynaklandı ama iyki doğmuş erkenden kucağıma aldım işte.fakat ben hiç düşünmedim bunları hatta doktor dinleneceksin falan dedi.hiç dinlemedim okadar çok gezdimki allah nasip ederse herşey yolunda gider bence fazla kafaya takıp üzülmeyin hamileliğiniz tadını çıkarın.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar.