- Konu Sahibi ifsumnadial
gerçekten tebrikler.bende istiyorum (( lahana çorbasını burayada yazabilirmisin tarifini.hangi sıklıkla yedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seni tebrik ederim ama çok hızlı bir şekilde kilo vermişsin sağlığına dikkat etmelisin bende 20 yaşındayım 6 ayda 17 kilo verdim 68den 51e ama yavaş vermeme rağmen 3 ay adet görmedim çok korktum doktora gittim şuan normale döndü ve bırakalı 5 ay oldu ve 2 kilo aldım herkes çok zayıfsın diyor ama bu iki kiloyu tekrar vermek istiyorum fakat 1 ay içinde.size tavsiyem arkadaşlar kilo vermek için yavaş yavaş yediklerinizden kısın ve sağlığınızda bir problem olursa mutlaka doktora danışın.ayrıca tempolu yürüyüş de çok faydalı kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar yazıları okudukça insanın istedikten sonra neler yapamayacagını goruyoruz.. benimde 5 kılo fazlam var mayısa kadar vermek ıstıyorum fakat öğrencı oldugum için kendıme mutfakta lahana corbası gıbı pratıkler saglayamıyorum.. keten tohumunu içmeye başladım iştahım eskisi gibi deil şuan her sabahta 30 dk yürüyorum on gün oldu daha kılo 1 kılo verdım ama şişkinlik hala var özellikle suyu tükettikten snra... umarım veririm.. azimliyim yürüyüşe devam edicem yemekleride az tüketiyorum mesela ekmek sadece sabah kahvaltısında ama 2. ogretım oldugum ıcın aksam yemeklerim 8den snra oluo genellede bu cok üzücü..ama yapacak bişi yok bu acıgı nasılkapatabilirim sizce..hepinize başarılar diliorum bu uzun serüvende mutlu olmak dilegiyle..
gerçekten tebrikler.bende istiyorum (( lahana çorbasını burayada yazabilirmisin tarifini.hangi sıklıkla yedin
diyet yapmak sorun degil de,uygulamada problem var,,ahh bu cikolata yok mu!!!5 kilo fazlam var,belkide az diye kasmiyorum ama gobek sinir bozucu..verdigin kocamaan 10 kilo icin tebrikler artik bundan sonra donmezsin..kilo verdikce insanin veresi incecik olasi geliyor..yaz'a citirsin
bravo..
slm cnm YA BENDE DİYET YAPMAK İSTİORM AMASU TATLIYI KESEMİORUMMM
slm cnm YA BENDE DİYET YAPMAK İSTİORM AMASU TATLIYI KESEMİORUMMM
şu an 2 kılo daha vermelıyım sızce ne yapmalıyım?