evet canim kabizlik sadece baslarda oluyo birden yeme düzeni degistigi icin ama sen genede lifli gidalar tüketmeye gayret et yani bagirsak calistirici besinler.hayir ben kendimi hic ac birakmiyorum yemegi tabaga az koydugum icin daha yemeyi tabaga koyarken beyinde sartlaniyor zaten okadarcik yemekle doyacagin doyuyosun ha baktinki doymadin salata yiyebilirsin bir sorun yok miden degil beynin karar vermeli doyduguna dedimya hani yemek yerken sürekli sanirim doyuyorum dersen gercektende bir süre sonra doymaya basliyosun.mesela gecenlerde esim kraker yiyordu benimde canim okadar cok cektiki dedim simdi bunu yesem daha sonra aksam yemeginde az yesem olurmu diye düsündüm ama daha sonra niye aksam yemegimdeki hakkimi bu kücücük yag deposu krakerlerle doldurayimki dedim bunu yemezsem aksama biraz daha fazla yiyebilirim diye düsündüm ve yemedim ve aksam yemegi hakkini kullandim.kizlar saat 6 ya kadar Tatli seker yagli haric dikkat ederek herseyi azar azar yiyebilirsiniz hic bir sorun yok.ben bugün arkadasimin dügününe gittim bir tabak dolusu pilav üstü döner salata ikram edildi ve ben hayir ben diyetteyim diye yememezlik etmedim yedim ama doydugumu hissettigim anda biraktim ve ondan sonra hic bisey yemedim biliyorumki bugünün hakkini fazlasiyla aldim yarina kadar su haric mideye hic bisey gitmicek artik saat 4te yedim suan saat 8 ve ben hala ac degilim ve hic birsey yemedim,yani öyle ac kalmak yok.AMA SEKERE YAGa dikkat.