- Konu Sahibi ifsumnadial
-
canım tebrik ederim bende aynı sebeplerden senin kilona çıktım:)) 90ı gördüm kendi kendime diyet yaptım 4 kilo falan verdim ama bırkınca aldım tekrar .... derken diyetisyene gittim 20 aralıkta başladım 86.300 ile şimdi ise 79 kiloyum ortalama 7 kilo verdim hemde herşeyden yiyerek ve kimi zaman kaçamakla:))) ama oldu mutluyum diyetisyenimin ilk hedefi 68 bakalım zayıflayım bebiş yapıcam sonra:))
CANIM ÖNCELİKLE AZMİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM SENİvereliniortak yazını okuyunca acaba başlığı benmi yazmıştım dedim kendi kendimeama aramızdaki tek fark ben yüzmedim hergün sadece 20 dak.yürüdüm:umursamaz:bende 1.5 ayda 15 kg.verdim benim için muhteşem bir başarıydı :kedi:daha sonra araya bazı sıkıntılar girdi (oğluşum hastalandı ankaraya gitmek zorunda kaldık)orada ben diyeti falan bıraktım ama yinede dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince guclubacismileşimdi ne oldu diye sorarsan +20kilo aldım :çok üzgünüm:yani verdiklerimi fazlasıyla geri aldımklava:tekrar başladım diyete spora inşallah tekrar o gücü kendimde bulabilirsem yine başarmak istiyorum lmaz:
canım tebrik ederim doğru soluosun herşey azim den başlayıp bitio sen ne güsel amacına ulaşmana az kalmış yarı yarıya başarmışsın ben de 5 kg fazla var ama bi türlü veremiorum umarım bende veririm hiç diyet yapamıorum ama keten tohumuna başladım o iyi gelio şimdilik bakalım..:kedi:
tebrik ederim canım ben de zayıflama serüvenine girdim ufak bir çabayla 2 kilo verdim geriye kaldı 30 kilo aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 daha yolun başındayım ama azim azim gerçekten kendini diyette olduğuna sartlandırmamak lazım ufak ufak yenilebilir herseyden birde bende yüzmeyi çok istiyorum ama çok kiloluyum (88) yüzmeye gitmeye çekiniyorum mafoldumben
vallahi tebrik ederim seni, bende yaklasik 10 gündür zayiflamaya calisiyorum.42 kg veren bir arkadasi okudum burda ve onun dedigi gibi yapmaya basladim suana kadar 2,4 kg verdim hedefim 65 kg olmak. o 42 kg veren arkas kisacasi herseyden ye ama miktarini miden degil sen belirle, yani beynin belirlesin diyor, ve tabii spor. ben daha spora baslamadim havalar cok soguk. ay banada dua edin diger basladigim diyetler gibi bunu da pes etmek istemiyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun.
afferin sana
62 hedefin yani 16 kilo kalmış 2 ayda bu iş tamamdır
bu iradeni hiç bozma
ve lütfen 62 de resim de ekle
takipçin olacağız
arkadaşım tebrik ederim gerçekten çok azimlisin ve başarmışsın..inşallah istediğin sonuca ulaşırsın,ulaşırız...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...
tebrik ederim,inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın bir an önce..böyle kilo verenleri gördükçe benimde kendime güvenim geliyor,başaracağım diye..=)
tesekkür ederim canim bende aynen dedigin gibi zayiflayayim bebek yapicam:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?