Borç varlık fonuna devir olsa bile 3 milyonluk borcu 1 milyona indireceklerini hiç zannetmiyorum ki 10 yili buluyor zaten 3 milyonluk borç odenemezse bile 10 yıl sonra kaç milyon olur.
Konu sahibinin çok umurunda değil gibi , "çocugumu yabancıya emanet edip çalisamam" diyor, eşi zaten 2 yıl evde yattıktan sonra ev araba satıp devraldığı dükkana uğramadan batırıyor ...Biz onlardan daha çok dertlendik burda yeminle...
İl dışında iş bulursa eşim taşınırsak bebeğimi kimseye emanet etmem dedim.yabancı birine emanet edene saygım var ben etmem. Evden iş olur eşimin maaşının 4 te 1 ine haciz koyarlar. Böyle yaşarız il dışında ancak şu var Taşınma masrafları ev kirası depozito vs nasıl vereceğiz o yüzden olmaz il dışı. Bebeğime bakacak durumda olan sadece babaanne o da ben torunumda olsa o sorumluluğu alamam , yaşım geçti bakamam dedi hep aba altından sopa.konuyu açmadık ama bunu hep söyler. Hele ki bebeğimi bırakıp yatılı iş mi sen yapmak istersen yaparsın bana da saygı duy
imza yetkisini enişteye vermişlerse olabilir
ortak hesaptan kendisine çekmese bile birine fatura kestirip ona ödeme çıkarır, çıkan vergisini öder parayı kırışır. bi sürü yolu var.
yani isteyen bulur yolunu yapar da ortak iş yapıyorsun nasıl hesap kitap tutmazsın ve nasıl milyon milyon içeri girersin. aşırı saçma.
Konuda çok boşluklar var o yüzden varsayım üzerine yazmak zorunda kalıyoruz.
Enişte 3 aylık ciroyu komple cebe indirmiş gibi görünüyor, geride 1,5 milyonluk da bir borç varmış zaten, e ticarette de yüksek paralar kazandıklarını sanmıyorum, enişteyle yapılan işte yedikleri kazığı toparlamaya çalışırken e ticaretten gelen ufak tefek kazançta elden gitti gibi anladım
1 iş 2 işi birden batırmış sanki lakin dediğiniz gibi ortaklıysanız mağazanın girdisi çıktısı harcanan içeri giren her kuruş takip edilmeli.
Bu ülkede binlerce kadın, hiç borçları yokken bile 6 aylık bebeğini kreşe bırakıp onun gecimi, geleceği için calisiyor. Sizin şu anda karı koca ikişer iş bulmaniz lazım yaptiginiz hataları düzeltmek için , kaybedecek bir gününüz bile yok, hala evde oturmayı planlamaniz inanılmaz gerçekten !
6 aylık bebeğin anneye ihtiyacı var. Geleceğini biraz büyüttükten sonra da kurabilir insanlar herkesin anneliği kendine . İkişer iş bululnca bebeği görmeyelim falan. Muazzam öneriler
6 aylık bebeğin anneye ihtiyacı var. Geleceğini biraz büyüttükten sonra da kurabilir insanlar herkesin anneliği kendine . İkişer iş bululnca bebeği görmeyelim falan. Muazzam öneriler
Siz sadece ticareti değil, herşeyi çok yanlış anlıyorsunuz sanırım...
Her çocuğun tabii ki anneye ihtiyacı var, ama öncelikle mama, bez, gıda , barınma ,giyim , eğitim, sağlık gibi ihtiyaclarınin karşılanması gerekiyor biliyorsunuz değil mi?
Beğenmediğinız bu muazzam öneriler de sizin rahatınız için değil bebeğinizin iyiliği için veriliyor zaten çünkü belli ki siz anne baba olarak çok sağlıklı dusunemiyorsunuz...