Hamileydim işten ayrıldım. 1 ay sonra eşimi işten çıkardılar. 1,5 yıl süren işsizliğin ardından olan borcumuza yenisini de eklenince 1,5 m borcumuz oldu. Evimizi satışa çıkardık 7 ay satılmadı. Sonunca sattık ve iş kurduk. Borçları başka türlü ödeyemezdik bankalardan kağıtlar geliyordu! Bebeğim 4 aylıktı evden çalışıyordum. Şirketimizin internet satışı ,web sitesi kurulumundan ben sorumluydum eşim açtığımız mağazadan ve diğer tüm detaylardan sorumluydu. İkimizin de işi buydu yıllardır istedğimiz şeyi bu sebeplerle yapmaya karar vermiştik. bebeğim şuan 1,5 yaşında ve biz hiç bir ay cebimize borçlar harici para koyamadık. Direndik her yolu denedik ve tükendik. Yıkılmış hissediyorum kendimi.şuan 2.8 m borcumuz var bankalar ihtar çekti
sonu haciz. Bebeğim kucağımda haciz memurlarını nasıl karşılayacağım ben? Geldiklerinde ne yapmaya yetkileri var? İflas verince şirket olarak borçlar eşimin üzerine kalıp indirim dahi yapılmayacak diyor avukat.Farklı bir işe girsekte her bankanın 1 taksitini dahi aldığımız maaşlarla Ödeyemeyeceğimiz . Her borcu yapılandırdık onlarıda her ay ödeyemiyoruz. Tükendim , öyle üzgünüm ki sanki kalbim ağlıyor ,yorgunluğum ve bitmişliğim göz yaşlarımdan kalbime doğru akıyor sanki, hissediyorum.
sonu haciz. Bebeğim kucağımda haciz memurlarını nasıl karşılayacağım ben? Geldiklerinde ne yapmaya yetkileri var? İflas verince şirket olarak borçlar eşimin üzerine kalıp indirim dahi yapılmayacak diyor avukat.Farklı bir işe girsekte her bankanın 1 taksitini dahi aldığımız maaşlarla Ödeyemeyeceğimiz . Her borcu yapılandırdık onlarıda her ay ödeyemiyoruz. Tükendim , öyle üzgünüm ki sanki kalbim ağlıyor ,yorgunluğum ve bitmişliğim göz yaşlarımdan kalbime doğru akıyor sanki, hissediyorum.