- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.801
Bende dun basladim devamli olmayinca her yontem gb geri aliniyorMerhaba günaydın bugün tartıldım 2.gunumu bitirdim suyumu içtim 10.000 adım atıldı kaçamak yok 16/8 devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dun basladim devamli olmayinca her yontem gb geri aliniyorMerhaba günaydın bugün tartıldım 2.gunumu bitirdim suyumu içtim 10.000 adım atıldı kaçamak yok 16/8 devam
Tekrar burayi hareketlendirmeli yoksa sonumu husran. Ben tartilmadim dun basladim nasipse haftya p.tesi tartilacagim.Bende uzuuun bir aradan geri döndüm resmen burayı bıraktıktan sonra tam 5 kilo aldım
Merhaba kilonuz cok yok ama boyunuz nedir ? 11 aylik bebegim var bende dun yeniden basladim. 74 kilodan 68 lere indim ama sporla sekillendim sporla yuruyusle destekleyip uygularsaniz bu yontem super.Merhaba arkadaslar bende if diyeti yapmak istiyorum.61 kiloyum.29 yasindayim. 21 aylik kizim var.dogumdan sonra istedigim kiloya bi turlu inemedim.bi faydasi olur mu ne dersiniz
Kesinlikle hareketlendirmeliTekrar burayi hareketlendirmeli yoksa sonumu husran. Ben tartilmadim dun basladim nasipse haftya p.tesi tartilacagim.
Her gun tartilmak pek onerilmiyor ama sizi motive ediyor sanirim.Yazmayınca olmuyor elimden geldiğince yapacağım yürüyüş yapılması lazım hergun tartilcam kendimi motive için
Harika bende ip atlayabilirim bir hafta geçsin eklemeye çalışıyim hergun tartilmak istiyorum inanılmaz motive ettiHer gun tartilmak pek onerilmiyor ama sizi motive ediyor sanirim.
Aksam en gec 19.30 d yemege son veriyorum ya11.30 ya da10.30 kahvalti yapiyorum bebege endeksli
3 gundurd 250 ip atlama 50 squat 50 yarim mekik yapiyorum..
Ip atlarken dikkat edin bu kiloda ip atlamak cok dogru değil sakatlanmalara neden olabilirHarika bende ip atlayabilirim bir hafta geçsin eklemeye çalışıyim hergun tartilmak istiyorum inanılmaz motive etti
Hangi kiloya geldiğimde baslamaliyum ip atlamaya o zaman atlayimIp atlarken dikkat edin bu kiloda ip atlamak cok dogru değil sakatlanmalara neden olabilir
Bence 80 altina düşünce başlayınHangi kiloya geldiğimde baslamaliyum ip atlamaya o zaman atlayim
Neden bebek mi engelliyor? Eski kiyafetlerine bak giremeyince uzuluyorum. Birde ben yeni kiyafetlere bakip alsam ne olcak bende oyle durmayack gb dusunyp basladim. Erteleyerek kendimize ediyoruz.Bir türlü motive olup başlayamiyorum
Dediğiniz gibi yapayım 80 altına çoookkk var ya o günlerde gelir insBence 80 altina düşünce başlayın
Sizin icin yürüyüş daha iyi
Istedikten sonra neden olmasinDediğiniz gibi yapayım 80 altına çoookkk var ya o günlerde gelir ins