- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
- 108
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.761
Chloe yapabilirsin :) 2 haftada 1 beden incelirsin :)Ben de motivasyonumu kaybettim yaa73ten 66ları bile görmüştüm ama ayın 20sinde misafirimiz geldi o yanı bu yanı gezmekten saldım bıraktım. Eliptik bisiiklete devam ettim. Kilom 68. Ne lanet bir sayı. Burdan aşağı zor bela iniyorum en ufak kaçamakta hoop 68e çıkıyorum
Tartılmıyorum da artıık. Ayy napsam yaa
Kelin ilacı olsa sürecek başınaBen de motivasyonumu kaybettim yaa73ten 66ları bile görmüştüm ama ayın 20sinde misafirimiz geldi o yanı bu yanı gezmekten saldım bıraktım. Eliptik bisiiklete devam ettim. Kilom 68. Ne lanet bir sayı. Burdan aşağı zor bela iniyorum en ufak kaçamakta hoop 68e çıkıyorum
İlk doğumdan sonra yapmıştım hem kilovermiş hem incelmiştim. Normal doğumdu.Chloe yapabilirsin :) 2 haftada 1 beden incelirsin :)
Bir de bu topik çok aktif değil çevremde de yapan yok motive olamıyorum bir türlüKelin ilacı olsa sürecek başına
Aktiftim burada ama 1 aydır hic birsey yapamıyorum. 2 yavrum var biri hasta olmasa diğeri hasta küçük yine hastalandı uykusuzluk tavan yaptı bende hapşırmaya başladım.Bir de bu topik çok aktif değil çevremde de yapan yok motive olamıyorum bir türlü
Bugün başladım yine inşallah akşama bozmam.
12de haşlanmış yumurta sallatalık domates biber türk kahvesi bir kare bitter çikolata
Sabah aç karnına 15 dk eliptik abs workout yaptım
Aynı durumdayim eşimin doğum günü diye o gün bı bozdum tekrar toplayamiyorum sadece saatlere dikkat etmeye çalışıyorumBen de motivasyonumu kaybettim yaa73ten 66ları bile görmüştüm ama ayın 20sinde misafirimiz geldi o yanı bu yanı gezmekten saldım bıraktım. Eliptik bisiiklete devam ettim. Kilom 68. Ne lanet bir sayı. Burdan aşağı zor bela iniyorum en ufak kaçamakta hoop 68e çıkıyorum
O zaman daha hafif biseyler deneyebilirsin . Belki leslie olabilir . Chloe kadar zorlamiyor .İlk doğumdan sonra yapmıştım hem kilovermiş hem incelmiştim. Normal doğumdu.
İkinci doğumum sezaryndi. Hep niyet edip başlıyorum ama ameliyat yeri ağrıyor ikinci gümü yapmıyorum. 6 ay oldu doğum yapalı. Bu sabah yine denedim yine ağrım var
Eliptik bisiklet alana kadar leslie yapıyordum. O da çok eğlenceli ve terleetiyor. Ama yeni aşkım eliptik bisikletim 15 dkda kan ter içinde kalıyorumO zaman daha hafif biseyler deneyebilirsin . Belki leslie olabilir . Chloe kadar zorlamiyor .
Akşam 18de bulgur pilavı Bezelye yoğurt. Porsiyon kontolü bile yaptım amaa sonra yeşilçay yanında 3 tane dereotlu poğaça yarım ekşi elma. Elma da poğaçalar da küçüktü ama olsun yememem gerekti. Neyse inşallah yarın daha iyş olutBir de bu topik çok aktif değil çevremde de yapan yok motive olamıyorum bir türlü
Bugün başladım yine inşallah akşama bozmam.
12de haşlanmış yumurta sallatalık domates biber türk kahvesi bir kare bitter çikolata
Sabah aç karnına 15 dk eliptik abs workout yaptım
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız. Biz de soğuklar düştüğünden beri hastayız aiileevek. Çocukların burnunu temizleyip duruyoruz gene tıkalı. Öksürükleeri yeni geçti amaa burun tıkanıklığı son gaz devamAktiftim burada ama 1 aydır hic birsey yapamıyorum. 2 yavrum var biri hasta olmasa diğeri hasta küçük yine hastalandı uykusuzluk tavan yaptı bende hapşırmaya başladım.
Bende de var ama bayadir yapmiyorum. Yarin bende bi yapiyim tekrarEliptik bisiklet alana kadar leslie yapıyordum. O da çok eğlenceli ve terleetiyor. Ama yeni aşkım eliptik bisikletim 15 dkda kan ter içinde kalıyorum
Çocuklarda biktilar aspiratöru görünce oğlum çığlık çığlığa bağırıyor. Temizlemesek olmuyor. Bu sene boyle geçecek sanirim.sizede geçmiş olsun Allah şifa versin hepimizeGeçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız. Biz de soğuklar düştüğünden beri hastayız aiileevek. Çocukların burnunu temizleyip duruyoruz gene tıkalı. Öksürükleeri yeni geçti amaa burun tıkanıklığı son gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?