• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kizlar ben kan değerler çok fena damardan alicam bende demir 4 😳

Oysa 40 şişe Demir ictim 6 ay daha devam dedi ya damardan ya 6 ay sabah akşam demir içilecek 😒

Oysa 40 şişe Demir ictim 6 ay daha devam dedi ya damardan ya 6 ay sabah akşam demir içilecek 😒
Canım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandım

Bu arada ben demirli serumu aldıktan sonra 1 kilo arttım haberin olsun 😂
Ay artayim sorun değil zaten değerler yerinde olursa çabuk kilo gider zaten 1 haftadır ilaç alıyorum 3 lü olan demir+folikasit+b12

Canım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandım
Süper canım korkum vardı benimde en iyisi damar 🤗çok geçmiş olsun sanada

Ben kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyor 😂 inşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.

Ben kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyor 😂 inşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.
Madem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayım :KK70:
8A42A8A8-608D-4586-9898-CEBC5B6CC376.jpeg
Bense 13.haftamda +1.700 ile yola devam :kızgın:
Baya popo-basen büyüdü benim hissediyorum :KK61:

Baskül yok tatlım olsun paylaş sen yinede 🙈 bebisler gelsin yine az kilon ile devam edersin geç saat olsada süt yapsın diye yemeyin bol bol su icilsin gece süt kefirlede bir şey olmaz siz minişler için süt ureteceksiniz 😍💓💙🥰

Ben doğum sonrasida aynı devam ettim ikinci oğlumda hiç kilo almadım 😍🥰

Madem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayım :KK70:
Eki Görüntüle 2703989
Bense 13.haftamda +1.700 ile yola devam :kızgın:
Baya popo-basen büyüdü benim hissediyorum :KK61:
Senin kilonda birşey yok canım gayet iyisin sıkıntı etme.bununla inşallah 2 ay daha koruyarak gidersek tamam 🤗

Back