- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.861
Yarın tüm haftayı telafi edebilir miyim kiAh o tatlılaryarın telafi edersin
![]()

Napcam ben ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tüm haftayı telafi edebilir miyim kiAh o tatlılaryarın telafi edersin
![]()
Varsa bana da aynısındanYarın tüm haftayı telafi edebilir miyim ki
Napcam ben yaiştah kesen bi formül yok mu
![]()
Canım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandımOysa 40 şişe Demir ictim 6 ay daha devam dedi ya damardan ya 6 ay sabah akşam demir içilecek![]()
Aaa çok geçmiş olsun canım yaGünaydın kizlar ben kan değerler çok fena damardan alicam bende demir 4![]()
Bu arada ben demirli serumu aldıktan sonra 1 kilo arttım haberin olsunGünaydın kizlar ben kan değerler çok fena damardan alicam bende demir 4![]()
Ay artayim sorun değil zaten değerler yerinde olursa çabuk kilo gider zaten 1 haftadır ilaç alıyorum 3 lü olan demir+folikasit+b12Bu arada ben demirli serumu aldıktan sonra 1 kilo arttım haberin olsun![]()
Hiç bir yere gidemezsin hadi sen iki canlısı biz napalimTartı fotosu koyuyor muyuz
Yoksa bu haftayı es mi geçsek
Nerelere kaçsam![]()
Çok teşekkür ederim canım zaten bende çocukluktan var değerlerim düşükAaa çok geçmiş olsun canım ya
Nasıl böyle düştü bu kadar... Şifa olsun aldığın demirler![]()
Süper canım korkum vardı benimde en iyisi damarCanım benimde öyleydi o yüzden damardan aldım.gerçekten gözüm açıldı o kadar şişe demir nereye gitti anlamadım.damardan iyi oluyor.ben hep uyumak istiyordum kalkamıyordum şimdi toparlandım
Önce sen foto koy, bana neHiç bir yere gidemezsin hadi sen iki canlısı biz napalim![]()
Madem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayımBen kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyorinşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.
Kız bebiş o bebiş ne kadar korursan o kadar çok iyi doğum sonrası az kilo ile devam edersin if diyetineMadem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayım
Eki Görüntüle 2703989
Bense 13.haftamda +1.700 ile yola devam
Baya popo-basen büyüdü benim hissediyorum![]()
Baskül yok tatlım olsun paylaş sen yinedeBen kendi kilo güncellememi yaptım ne yazık ki 13.haftamda +1 kilo ile yola devam ediyorum.Karnım şiş ve devamlı gaz sancım var şu an bile gurulduyorinşallah bu şişkinliğin kilosudur bu.
Senin kilonda birşey yok canım gayet iyisin sıkıntı etme.bununla inşallah 2 ay daha koruyarak gidersek tamamMadem sen güncelledin bende foto atayım sonra boğazımı tutayım
Eki Görüntüle 2703989
Bense 13.haftamda +1.700 ile yola devam
Baya popo-basen büyüdü benim hissediyorum![]()