• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah — 1 dilim ekmek, peynirli omlet, 5 zeytin
Ara — 2si1 arada kahve
Öğle — ton balıklı salata
Akşam — iskender (pidelerinin hepsini bitirmedim valla bak :KK53: ), salata
Adım sayım — 7600 de şuan

Yatmadan önce belki yerimde say yaparım 10bine tamamlarım:KK6:

Saatlere uyulursa hızlı kilo verirsiniz 🤗
IMG_20201009_230529.jpg

Slm kizlar nasılsınız 🤗
Sabah uyandım limonlu su
10 da hindiba kahve şekersiz
IMG_20201009_100417_969.jpg

Kahvaltı 13 de ortadan yedim 🙈

Aksam 16-17 gibi kapattım 🤗
IMG_20201009_161033_302.jpg

Kahvaltıyı ortadan yedim.🙈 Balda vardı abartim 🙄
Ortadan deyince gözümde şöyle canlandı
“İkra meyra elinde bir çatal, genel olarak salatalık domatese gidiyor, en fazla 3 çatal peynir atmıştır ağzına, hiç ekmek yemedi, yumurtayı da zaten o sofraya oturana kadar çocuklar bitirdi, ee napsın aç mı kalsın bari şekeri düşmesin diye iki kaşık bal yedi ve sofradan kalktı” :KK70:

Ortadan deyince gözümde şöyle canlandı
“İkra meyra elinde bir çatal, genel olarak salatalık domatese gidiyor, en fazla 3 çatal peynir atmıştır ağzına, hiç ekmek yemedi, yumurtayı da zaten o sofraya oturana kadar çocuklar bitirdi, ee napsın aç mı kalsın bari şekeri düşmesin diye iki kaşık bal yedi ve sofradan kalktı” :KK70:
Yaaa yerim 😂😅 yok canım.ortadan yedimmi her şeyden yerim gerçi tabagimda her şey oluyor eksik olarak bal kaymak olur 😎 arada yiyelim dimi 🤗

Merhaba 😚😍
Sabah 4 zeytin,1 dilim peynir domates salatalık yeşillik,1 tatlı kaşığı reçel 🙈,pastırmalı yumurta ne yazık ki küçük boy simit.
Öğlen kahve 2 kare çikolata kuruyemiş biraz
Karpuz
Akşam 1 kase çorba ve yoğurtlu brokoli
2 top profiterol çok canım çekti.
10bin adım attım

Merhaba 😚😍
Sabah 4 zeytin,1 dilim peynir domates salatalık yeşillik,1 tatlı kaşığı reçel 🙈,pastırmalı yumurta ne yazık ki küçük boy simit.
Öğlen kahve 2 kare çikolata kuruyemiş biraz
Karpuz
Akşam 1 kase çorba ve yoğurtlu brokoli
2 top profiterol çok canım çekti.
10bin adım attım
Çok iyi bence canım yuryorsunda ohh mis 👯😍🥰🤩

Ben dün de ondan önceki günde yürüdüm 8bin falan alama yazmıyorum unutuyorum bazen 🤗 canım kilo aldım gibi.pantolonlar hala oluyor ama ben almış gibi hissediyorum.Bi de devamlı gaz sancım var hiç bitmiyor 😟
O gazlar biticek az kaldı hormonlardan onlar 🥰😍 gayet normal canım fazla almadın bile çok iyi gidiyorsun tatlı anne 👯😎🧿🧿

Slm kızlar haftasonu yoğundum yazamadım,cumartesi pazar kebap tarzı geçti ama az ekmekle,salatalardaki tuz beni şaşırdı sanirim bugün +daydım
Bugün yediklerim sabah 1 yumurta yeşil içecek
Aksam lorlu salata
Ve 45 dakika spor yaptım yarın tartı günü 😅😅

Merhaba.Ben sabah çeyrek avokado,5 zeytin ,1yumurta,1 dilim peynir,domates yeşillik bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım.
Öğlen 1 muz biraz kuruyemiş ve bir kaç cips yedim 🙈🙊
Akşam salata etli sebze yemeği 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt yedim.

Slm Kızlar dün yazmadım ikizlerin doğum günü pastası yedim koca dilim di kola içtim.🙈

Bugün sabah kahvaltı
IMG_20201009_231439.jpg

Ara öğünde elma yedim 🍏
Aksam fırında sebzeli tavuk kapanış 😊
IMG_20201007_201517.jpg

Back