• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
IMG_20200728_094232.jpg
-200 Gr regl dönemi

8 temmuz regldim yine regl oldum 😕 çok ödemliyim şişim 😑 3 gun detoks yapıcam
15959387569901323955464.jpg

8 temmuz regldim yine regl oldum 😕 çok ödemliyim şişim 😑 3 gun detoks yapıcamEki Görüntüle 2668700
Geçen haftaya göre resmen 2 kilo ödemin var ama 3 günde iner o.ben senin detoksu yapıyorum.sabah yumurtalı kahvaltı.öğlen akşam yoğurt detoks.ama içine kabak vs koymuyorum.Belki akşama biraz salatalık doğrarım.

Geçen haftaya göre resmen 2 kilo ödemin var ama 3 günde iner o.ben senin detoksu yapıyorum.sabah yumurtalı kahvaltı.öğlen akşam yoğurt detoks.ama içine kabak vs koymuyorum.Belki akşama biraz salatalık doğrarım.
Salatalıkta iyi dogra cnm semizli olan değilmi cnm bende salatalıklı yapiyorum 😊

Sanırım benim tartı bozuk.inşallah bugünden önceki değerler doğrudur 😂 pilini değiştirmem lazım.
Bugünkü menüm klasik kahvaltı ve öğlen akşam ayran detoksu.Bugün son günüm.Ama dün iki kare çikolata ve 2 petitör bisküvi yedim dayanamadım çay içerken😑 belki bugün bir tane meyve ekleyebilirim küçük bi şeftali mesela.çünkü iki gündür başım ağrıyor detoks kaynaklı sanırım

Slm kizlar 😍

Reglden diyet yapamıyorum lokum yedim dayanamadım 😬

Perşembe günü sıvı detoks yapicam inşallah 😬

O nasıl yapılıyor
Sabah uyanıp 1 litre süt 500 milm sıcak suya 3 sallama yeşil çay 15 dik demlenmesini bekleyip içinden yeşil çayları çıkarıp baharatları ekliyoruz 1 er tatlı kaşık tarçın zerdeçal zencefil karabiber katıp çatalla karıştırıp 1 litre yarım yagli süte ekliyoruz karışımı ağzı kapaklı kavanoza aktarıp dolaba koyuyoruz

Sabah saat 8 de 1 bardak içmeye başlıyoruz
Saatler şu şekilde
8 süt detoks
Acikirsan 8 badem türk kahvesi
10 sut detoks
Acikirsan 1salatalik
12 süt detoks
Acikirsan 1 yeşil elma
14 süt detoks
Acikirsan türk kahvesi 2 gün kurusu 2 ceviz
18 süt detoks
Acikirsan salatalık 8 badem
20 süt detoks içip günü kapatıyoruz ve 2.5 litre suyumuzuda içiyoruz yatana kadar blilyorsun su serbes sade maden suyu 😍

Sabah uyanıp 1 litre süt 500 milm sıcak suya 3 sallama yeşil çay 15 dik demlenmesini bekleyip içinden yeşil çayları çıkarıp baharatları ekliyoruz 1 er tatlı kaşık tarçın zerdeçal zencefil karabiber katıp çatalla karıştırıp 1 litre yarım yagli süte ekliyoruz karışımı ağzı kapaklı kavanoza aktarıp dolaba koyuyoruz

Sabah saat 8 de 1 bardak içmeye başlıyoruz
Saatler şu şekilde
8 süt detoks
Acikirsan 8 badem türk kahvesi
10 sut detoks
Acikirsan 1salatalik
12 süt detoks
Acikirsan 1 yeşil elma
14 süt detoks
Acikirsan türk kahvesi 2 gün kurusu 2 ceviz
18 süt detoks
Acikirsan salatalık 8 badem
20 süt detoks içip günü kapatıyoruz ve 2.5 litre suyumuzuda içiyoruz yatana kadar blilyorsun su serbes sade maden suyu 😍
Yok canım bu bana göre değilmiş 😂😂

Merak edenler için 3 gün boyunca ayran aşı detoksu yaptım benim tartı mı bozuk bilmiyorum ama 200 gr almış görünüyorum şu an 😂😂 yani bana hiç yaramadı arkadaşlar.sabah 1 dilim ekmekle yumurtalı normal kahvaltı yapıp öğlen ve akşam 1er kase ayran aşı yedim.Dün ilk defa minik bi şeftali yedim ara öğünde.herhalde benim tartı bozuk

Merak edenler için 3 gün boyunca ayran aşı detoksu yaptım benim tartı mı bozuk bilmiyorum ama 200 gr almış görünüyorum şu an 😂😂 yani bana hiç yaramadı arkadaşlar.sabah 1 dilim ekmekle yumurtalı normal kahvaltı yapıp öğlen ve akşam 1er kase ayran aşı yedim.Dün ilk defa minik bi şeftali yedim ara öğünde.herhalde benim tartı bozuk
Banada yaramamıştı

Back