Arkadaşlar tekrar belirtmekte fayda var...
Çiçek fotolarımızdan ''Çilli'' isimli fotoya diskalifiye olduğu için oy vermiyorsunuz..Diğer 28 fotodan seçim yapacaksınız,sevgiler...
Sayın Kazen Bey lütfen konuyla ilgili kınama durmunuz söz konusu ise Protesto köşesinde ya da bu konudan muzdaripseniz ve diğer üyelerle paylaşmak istiyorsanız Bir derdim var köşesinde anlatın durumunuzu . Forumumuzu incelerseniz bu gibi sorunları olan üyelerimizin size önerdiğim başlıklar alltında bir sürü konuları olduğunu ve diğer üyeler tarafından da desteklendiklerini görürsünüz.Eğer konu başlığınızı ilgili bölümlere açarsanız ben bile desteğinize katılır , sizi diskalifiye eden arkadaşı kınar yada protesto edebilirim
Ve hatta sizi diskalifiye eden arkadaşın kimliğini verirseniz , ek olarak da o arkadaşın suratına tüüü yapabiliriz.:Roflol::Roflol:
nuru ayn ;ayn arkadaşımıza mı ait?:uhm::uhm:
Hayir degil Özgürce, sadece benzerlik yerimseniben
Dogru haklisin, dikkat etmek lazim aslinda böyle seylere fisfisfissağol canım,belki başka arkadaşların da aklına gelmiştir.
Arkadaslar Önemlidir...
Daha önce KK da yayinlandigindan dolayi fotograf sahibinin kimligi ortaya ciktigi gerekcesiyle "Çilli" isimli fotograf kullanici talebi ile diskalifiye edilmistir.
Çilli'ye verilen oylar gecersiz sayilacagindan, bundan sonra oylamaya katilacaklarin Çilli'ye oy vermemesi gerekmektedir.Duyurulur...
Ahhh bide ben verebilsem tam süper olacak ama karar veremiyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?