kuzum bu roxi bisiler karistiriyo makarnadan daha güzel bisimi dagidiyo acaba bu giz seni gecek hehehe
OYUM İLARZUGUUMAA
PEK Bİ MÖHKEMMEL OLMUŞUN FISTIK İÇİMMzemuszemus
roxim benim koçummmmmmm yürü beeeeeeeeeeee
bastır roxi bastır roxi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
haydi şimdi bütün eller havayaaaaaaaaaaa
artık girdik hepimizde havayaaaaaaaaaaaa:)))))))))
kuzum bu roxi bisiler karistiriyo makarnadan daha güzel bisimi dagidiyo acaba bu giz seni gecek hehehe
bence de balım var bunda bi numara ama çözemedim çiçeğim
ama zayıflatacam dedi gülüm yaaa türk kadınlarının da %70 inde obezite olduğuna göre yavrum bu bizi geçer söliimmmm:)))))))))))))
teşekkür ederizzzzzzayy süperdelikafadulden ben burayı nasıl görmem şimdi farkediyorum yaamafoldumben kızlar bidaha yarıştıgınızda nerden duyuruyorsanız lütfen haberim olaaa:kedi:
ben 1,2 ve 5 arasında kaldım:uhm: hepsi çok güzel yanlış anlaşılmasın hepsini çok begendim ama hala oy kullanamadımfisfisfis
ellerinize emeğinize yüreğinize ve gözlerinize sağlık :lepi:
hehehe kızımmm ben dedim ya vereni 5 kg zayıflatıp vermeyene 5 kilo aldırcam diye hehehe o yüzden arzunun makarna kampanyası güme gitti :))))
Oley sonuncuyum :lepi:
başka bi promosyon lazım banaCADIARZU
arkadaşlaarr baa oy virenlerin çeyizlerine çeyiz hedayesiiiihihoyyyt
evlenenlere de iki kişilik ingiltere seyahaatttiiiiiiiiiiiiiii
(bi dip not: İngiliz erkekleri böyük kalçalı eti butu yerinde dolgun hanımların peşinde koşarlarmış bilginize:)))))))) kilonuz belkim sizin en avantajlı yanınızdır şekerler:)))))))))))kaydirigubbakcemile3
senin osonuncu diyen dillerini o avatarındaki kedicinii yirim ben
aynı kendin gibi sevimli bi kedicik bulmuşsunnnnncokacimcoook
kıslarrr süper olduu yaw bu yarışmaaa bayılıyorum yorumları okurkennn zemuszemus
hepsi çok güzel olmuş ama 5.daha bi hoşuma gitti oyum roxelanneye
ay böyle makyajı nasıl yaptınız kızlar allah aşkınıza bana da bi deyverin, ben yapmaya kalksam boya küpüne dönerim, üstüme başıma da bulaştırırım, aynada kendime baksam topuksuz kaçarım :roflol: herkesin makyajı güzel olmuş yanlız ve amma velakin ben 8. yaışmacının makyajını daha bi beğendim,o tonları zaten çok severim, oyum ona gittü
ay böyle makyajı nasıl yaptınız kızlar allah aşkınıza bana da bi deyverin, ben yapmaya kalksam boya küpüne dönerim, üstüme başıma da bulaştırırım, aynada kendime baksam topuksuz kaçarım :roflol: herkesin makyajı güzel olmuş yanlız ve amma velakin ben 8. yaışmacının makyajını daha bi beğendim,o tonları zaten çok severim, oyum ona gittü
kızlar harkasınız ya.cok kararsız kaldım ama bıkez daha bakıcam resımlere harıkasınız masallah ehpınıze ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?