idrarla gebelik testiyle ilgili soru benim için çok önemli

papatya5959

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
40
1
16
Tekirdağ
Merhabalar

Adet günüme 9 gün var. Bugun merak ettim 2 adet test aldım. İlk denememde ikinci çizgi hafif belirgin oldu. 1 saat sonra ikinci testi yaptıgımda ikinci cizgi çıkmadı.

acaba hamilemiyimdir.

Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

cok erken yapmissin adetin gecmesini bekle

iki farklı marka test mi aynı marka test mi bazı testlerın hassasıyetlerı farklı olurmuşş bende 2 test yaptımmm adetın 2. gunu ayrı markalardı bırınde silikte olsa çizzgii vardı diğerinde hayal meyall bi çizgi vardıı kan testim pazartesi çıkıcak hayırlısıııııı.... bide 9 gun varmış adetınee bence çok erken bı zaman adet gunun 1 hafta geçincce tam belli olurmuşşş idrarda ..

öncelikle yeni üye oldum konuyu yanlış yere açmışım farkında olmadan

aynı marka idrar testi kullandım. ama o ilkinde çıkan çizgi kafamı karıştırdı:) keşke hamile olsam:)

aynı marka idrar testi kullandım. ama o ilkinde çıkan çizgi kafamı karıştırdı:) keşke hamile olsam:)

inşş canım allahım gonlumuze gore versınn ...bol bol çalışşşş bol bol ...:)

İnşallah arkadaşım :) Evde yapılan kit şeklindeki gebelik testleri erken hamileliklerde net bir sonuç veremeyebiliyor.Genelde idrarda 10 günlükten sonra çıkıyor.Bazı bayanlarda idrarda gebelik testi negatif çıkabilir,en garantisi kanda gebelik araştırması yapılması.Evde tekrar denemek istersen tavsiyem;sabah ilk idrarınla uygula ve reglinin birkaç gün gecikmesini bekle.Hayırlısı olsun :)

sorunun cevabını bılmıorum ama ınş hamıle kalırsın benım adetıme 14 gun var gelse olmasam test yapsam sonuç guzel cıksa dıye beklıorum ıns sende hamıle kalırsın cok ıstıorum hamıle kalmayı :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…