• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarımı yaparken siyah kurtçuklar görüyorum

böyle bi durum şu an bende yaşiyorum gitmedigim doktor kalmadi ama bi sonuc alamadim sizinki gectimi nasıl kurtuldunuz gecti
Yeni gördüm mesajınızı. Ben de gebeliğimden önce kist vardı. Hamileliğimin ilk döneminde de doktor ultrasonda arkaya itilmiş dedi. Doğumdan sonraki kontrolde yoktu. Ben nedense ondan kaynaklandığını düşündüm kurtların. Sonrasında kendiğinden geçti. Tuvalete çamaşır suyu döküyordum kurtlar gitsin diye. Çamaşır suyuna geliyorlardı. Bazı doktorlar çamaşır suyunun kist yaptığını söylüyor ve kistin içinde de kurtların olduğunu söylüyor. Hamileliğim 10 yıl önceydi. O zamandan beri tekrarlamadı kurt olayı. Çok geçmiş olsun.

Merhabalar.
İki günden küçük tuvaletimi yaparken idrarla birlikte 1 cm kadar siyah kurtçuklar görüyorum. Kurt olduğuna eminim kan pıhtısı falan öyle bir şey değil hatta videosunu çektim, kivriliyor hareket ediyor. Lavaboya otururken olsa mutlaka görürüm hatta o tür şeylere fobim vardır görmemem mümkün değil. Çişimi yapıp temizleyecekken görüyorum. Çok korktum sizce ne olabilir? Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?
Bi sorsanız evin başka bir üyesi görmüş mü?

Corona mı oldun? Neden sokağa çıkma yasağın var? Ellerini bol bol yıka iç çamaşırını hergün değiştir çarşaflarını hergün değiştir hijyenine daha çok dikkat etmelisin. 0.5 lik Pet şişeye su doldur içine 1 çay kaşığı Karbonat döküp iç onu bol bol
Servi hanım bendede bu kurtlar mevcut .siz naptiniz. Kurtulabildinizmi

Eklentiler

• 20241201_015254.jpg
    20241201_015254.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 17
  • 20241201_015251.jpg
    20241201_015251.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 14
Back