Idrarimda enfeksiyon cikti adetim 7 gun gecikti normal mi?

HaticeErez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
26
20
38
27
1 bucuk hafta önce rapor almak için hastaneye gitmiştim tesadüfen ıdrarimda enfeksiyon cikti. Ve gitmişken gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün tam 8 gün gecikti adetim gebelik olabilir mi yoksa enfeksiyondan mıdır acaba yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Enfeksiyondan kaynaklı olabilir ya da doktorunuz ilaç başlayıp aldıysanız ondan da olablir. ilacınız varsa düzenli kullanın çünkü bazı durumlarda gebeliğe engel bir durum

Dün ve bugun yaptim test buz gibi negatif cıktı üzüldüm baya ama adette olmuyorum bakalim
Kesinlikle stres yapmayın bende sürekli test yapiyodum hep negatif çıktığı için psikoloji olarak çökmüştüm sonra rahat bıraktım nasipse olur dedim 1 ay sonra rabbim nasip etti çok şükür

Bende aynı sizin durumunuzdayım benimde idrsr yollarımda enfeksiyon çıktı bende gebelik testi yaptırdım adet günümden 5 gün önce ve şuan 6 gün geçti hala hasta olmadım ilk defa böyle birley yaşıyorum

Kesinlikle stres yapmayın bende sürekli test yapiyodum hep negatif çıktığı için psikoloji olarak çökmüştüm sonra rahat bıraktım nasipse olur dedim 1 ay sonra rabbim nasip etti çok şükür
Benimde aynı sizin gibi gecikti bende adetime 5 gün kala enfeksiyon kaynaklı beta yaptırmıştım negatif çıktı şuan adet günüm 5. Gün geçti bende olabilir miyim acaba

Benimde aynı sizin gibi gecikti bende adetime 5 gün kala enfeksiyon kaynaklı beta yaptırmıştım negatif çıktı şuan adet günüm 5. Gün geçti bende olabilir miyim acaba
Benim de aynı durumlar. Enfeksiyon sebepli tahlil yaptırdım adetime 5 gün kala, 0.5 cıktı. Adetim 2 gün gecikti bu sürede 4 test yaptim negatif çıktı. Erken gebelik testi olunca değilmişim demekki diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…