• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarimda enfeksiyon cikti adetim 7 gun gecikti normal mi?

Bende çok merak ettim kaç kez girdim çıktım noldu acaba diye seni düşünemiyorum
Valla bana kalsa değilim çünkü kaset test yaptım negatif ama hayatımda ilk defa bu kadar geciktim reglimden öncede kan yaptırmıştım onara negatif çıkmıştı anlamadım :(

Evet geç döllenme olmuş:)
Benim adetime 5 gün kala 0.5 cıktı beta hcg 19 uydu olmam gereken sabah erken gebelik testi yaptim negatifti doktora da 23 una randevu aldim. Belki olurum bugün yarın diye. 8. Gün deyince siz şaşırdım açıkçası. Bende istiyorum 4 aydır inşallah bir an evvel olur çok da stress yapıyorum. O sebepten mi gecikti bilmiyorum

Valla bana kalsa değilim çünkü kaset test yaptım negatif ama hayatımda ilk defa bu kadar geciktim reglimden öncede kan yaptırmıştım onara negatif çıkmıştı anlamadım :KK43:
Temmuz ayına kadar neredeyse 3 senedir 1 gün bile şaşmazdı adetim. 22 gün gecikti. 0 çıkmıştı beta hcg. Tarihsel kullandım öyle olmustum

Adet beklemek hele gebelik isteyen biti için izdirap oluyor bir çok çevresel faktör ile de mahvoluyor dengemiz
Malesef ki öyle .. herkes bebek düşünmüyor musunuz bebek ne zaman diye sorup duruyor . Eşimden başka da derdimizi anlayacak kimse olmadığı için çok zor

Back
X