idrarım kan şeklinde :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum... yanlışsa kusura bakmayın ...
dün akşam adetim bitti
bitti abdest alcam derken tuvalate gittim kan aktı resmen... heralde hastalığım artttı diye düşündüm... arka taraftan mı aktı acaba diye düşündüm ama resmen idrarım kan gece 2 3 kere tuvalete gittim camlar açıktı üşüdüm ondan çok gidiyorum diye düşündüm ama bu kan neyin nesi
afedersiniz ama resmen kan işiyorum herneyse bu kan çok zamansız oldu akşam şehir dışına çıkcam .s

ne demek bu kan lütfen yardım edin

Son düzenleme:
idrarımı yaparken mi yaptıktan sonra mı ne bi sızı oluyo göbek bitiminde

Son düzenleme:
idrarımı yaparken mi yaptıktan sonra mı ne bi sızı oluyo göbek bitiminin aşağısında. sızı uzun sürmüyo bi iki saniyelik bişey

Son düzenleme:
ALLAH sağlık ŞAFİ adının hürmetine şifa versin canım,ama bir doktora görün,umarım önemli bişi değildir Amin

üroloğa gidin bence..ben de yaşamıştım..böbreklerim iltihaplanmıştı ondan oluyor..

ürolog ne tahlilleri yapıyo .s
cuma gününe üroloji bölümüne randevu aldım da :S kızım alttan kontrol filan yapamaz daa orayı açıp bakarmı :S
yarım saatte bi tuvalete gidiyorum şehir dışına nasıl çıkcam ben :S

Son düzenleme:
canım yenı evlıysen oluyo bende 3 kere yasadım ve bugunde aynı idrar yolu enfeksıyonu malesef bı ıdrar tahlılı yaptır ve antıbıyotıge basla benımde kıpkırmızıydı ıdrarım antıbıyotıkle gectı anca bugun usendım gıtmdım doktora evdekı antıbıyotıklerı kullandım ama hala devam edıyo

idrar tahlili yapıyor, zor bir şey değil
geçmiş olsun

Bazen regl doneminden sonra boyle kanamalar normaldir. Arkadasimda oldu, kocaman parcalar kan akti ama doktor regl doneminde akmasi gereken kanmis dedi, onemli bisey degil dedi ve cok sukur yillar gecti bidaha olmadi. Insallah sende de ayni durum olur..

Idrar yollari icin cay var, ama yurtdisinda yasadigim icin isim veremiyorum. Tuvalete surekli gitme ihtiyarcin var diyosun, cay bunu engeller. Ezcanede sorabilirsin, bilmeleri lazim. Cok zararsiz birseydir, idrar yollarini, bobrek sorunu icin cok iyi geliyor. AMA mutlaka doktora gitmeni tavsiye ediyorm. Allah sifa versin..

Benimde bu şekildeydi sistit (idrar yolları enfeksiyonu) olmuştum . Çok ağrım olmuştu idrarım hep kandı saniyede bir tuvaletim geliyordu acile gitmiştim verdiği antibiyotik enfeksiyonu tam geçirmedi. sonra ürolojiye gittim idrar kültürü yapıldı tekrar antibiyotik verildi daha iyi oldum. Tedavisi şart yoksa böbreklere enfeksiyon geçiyor. rastgele antibiyotikte içme mesela ürolojinin verdiği antibiyotik işe yaradı acilde ki pek yaramamıştı. Geçmişolsun...

Canım bence hastalığındandır idrar yolu enfeksiyonu bende çok olurdu ama o sancısızolmaz heleki kan varsa çok acı çekersin idrarını yaparken böyle bir sorunun yoksanırım idrar tahlili yaptırınca hemen çıkıyor zaten çok korktuysan tahlil yaptır derim ama bence işdrar yollarıyla alakalı değil.

cevaplar için teşekkürler :)
enfeksiyon varmış idrarimda geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…