Bende ilk defa yaşayınca baya korktum. Ya sabah doktora git sıra al tahlil ver deyken tüm gün hastahane de geçecek o yüzden pek gidesim yok gibi ama bir yanım korkuyorHic basıma gelmedi ama korktum biraz.Bence direk doktora gidin.Endiselenecek bir sey olmasa bile her zaman olan bir sey değil,bir uzman görsün derim.Gecmis olsun
Bende ilk defa yaşayınca baya korktum. Ya sabah doktora git sıra al tahlil ver deyken tüm gün hastahane de geçecek o yüzden pek gidesim yok gibi ama bir yanım korkuyor
Çok yanlış düşünmüşsünüz adetle enfeksiyon neden gitsin ne alakası var. Adetle pis kan kötü kan atılmaz bebeğin tutunması için hazırlanmış rahim duvarı atılır. Neyse siz zaman kaybetmeden doktora gidin önemli bir şey değilse bile içiniz rahatlar.Arkadaşlar merhaba, dünden beri idrarimda yanma vardı bugün kan ve pıhtı da beraberinde eşlik etti... Şuan sadece yanma var oda kaybolacak gibi yine de doktora gitmelimiyim bu durumu yasaysan var mi ? Yarın adet tarihim adet le beraber enfeksiyon varsa oda gider diye düşündüm. Hastaneye gitmek şartmı bu durumda siz daha önce yaşadınız mi??
Mide sindirimle ilgili bir organ diskida kan olur orda. Idrar bosaltimla ilgilidir ve bobrek kaynakli sorun olma.ihtimali daha yuksekBu durum ciddi ama. Mide kanaması geçirip farketmeyenler var. Hemen git yarın. Geçmiş olsun