idrarda yanma- acı ve pembemsi akıntı

egeninannesi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
2.233
1.009
448
Merhaba hanımlar. Bugün cok sik tuvalete gidiyorum ve idrarin bitiminde başlayan agri ve yanma var. Idrarla birlikte gelen pembe kanama gibi bi akinti. Regl olmama 14 gun var daha. Bebekte istiyoruz.korunmuyoruz iki aydir. Benimle ayni sorinu yasayanlar varsa paylasimlarinizi bekliyorum.

Canım sistit olmuş olabilirsin. Bir doktora gitmeni öneririm.

Son düzenleme:

Ben aynı şikayetlerle doktorum hasan yıldıza gitmiştim muyeneden sonra bazı tetkikler yapıldı çok basit ,senin gibi bende çok fazla tedirgindim,üstelik yanma ve ağrıdan dolayı sıkıntıdaydım,buradan ilaçların ismini vermem yanlış olur antibiyotik ve vajinal krem verdi bir gün sonra iyileştiğimi hissettim sıkıntılarım azaldı ve 3 gün içindede geçti acil doktora git çok geçmeden önlemini al bence geçmiş olsun...............

Azonce geldim doktordan. Idrar tahlili yapildi.enfeksiyon görüldü. Antibiyotik ile agri kesici verdi.butun kemiklerim agriyo.kasiklarimdada agri var. Ilaclarla gecer ins. Tesekkur ederim sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…