- 24 Temmuz 2019
- 20
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi Sudenizyol
Zaman geçtikten sonra çizgi oluştuysa ve dağınık şekildeyse negatif oluyor bi kere başıma gelmişti ikinci testte çizgi de silikse kan verin
Aynen canm benim de olmuyordu aylar önceki testlerim bembeyaz. Bu hafta 3 test yaptım üçünde de silik sonradan çıktı ama kanda negatif. İstersen kan testi ver rahatla. Ben de çok umutlandım çok üzüldüm kanda negatif çıkınca. Kan testi yap rahatla bence. Keşke hemen yapsaydım kan testini umutlanmazdımAdetim gecmedi iki testdede silik cikinca insan umutlaniyor bide benim daha once yaptigim teslerde satler sonra bile silik cizgi olmuyordu
Aynen canm benim de olmuyordu aylar önceki testlerim bembeyaz. Bu hafta 3 test yaptım üçünde de silik sonradan çıktı ama kanda negatif. İstersen kan testi ver rahatla. Ben de çok umutlandım çok üzüldüm kanda negatif çıkınca. Kan testi yap rahatla bence. Keşke hemen yapsaydım kan testini umutlanmazdım
Aynen canm benim de olmuyordu aylar önceki testlerim bembeyaz. Bu hafta 3 test yaptım üçünde de silik sonradan çıktı ama kanda negatif. İstersen kan testi ver rahatla. Ben de çok umutlandım çok üzüldüm kanda negatif çıkınca. Kan testi yap rahatla bence. Keşke hemen yapsaydım kan testini umutlanmazdım
Adetim çok gecikti belirti de mide bulantısı ve kasık batması vardı.Sizin peki belitiler varmiydi oluyomiydu
İnşâllah hamilesindirBoyle hamileliklerini ogrenen kisiler olmus insalah umdugum gibidir
Kızlar adetime 5gün var kasıkta yanma var göğüslerim şişmedi. Sizce hamilelik belirtisi mi. Daha önce 2 düşük yaptıminşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma.